Simon 52 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.441 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 17.138 8 Ocak 2026 #11 7303 dedi: Telefonu gidip denedim ekranı bana çok rahatsızlık vermedi açıkçası tutuş hissiyatı falan iyi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Denemen iyi olmus. İcine sindiyse alabilirsin.
7303 dedi: Telefonu gidip denedim ekranı bana çok rahatsızlık vermedi açıkçası tutuş hissiyatı falan iyi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Denemen iyi olmus. İcine sindiyse alabilirsin.
KS KS 7 7303 Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 239 Çözümler 1 Beğeniler 112 8 Ocak 2026 #12 Evet içime sindi açıkçası fakat emin olamamıştım. Ama bakıyorum herkes alınır vs diyor görüşler iyi. Sanırım tercih edeceğim.
Evet içime sindi açıkçası fakat emin olamamıştım. Ama bakıyorum herkes alınır vs diyor görüşler iyi. Sanırım tercih edeceğim.
shiedae3 52 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.792 Çözümler 3 Beğeniler 1.707 8 Ocak 2026 #13 7303 dedi: Evet içime sindi açıkçası fakat emin olamamıştım. Ama bakıyorum herkes alınır vs diyor görüşler iyi. Sanırım tercih edeceğim. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun.
7303 dedi: Evet içime sindi açıkçası fakat emin olamamıştım. Ama bakıyorum herkes alınır vs diyor görüşler iyi. Sanırım tercih edeceğim. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun.
Aakons 52 Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 9.075 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.807 8 Ocak 2026 #14 7303 dedi: Evet içime sindi açıkçası fakat emin olamamıştım. Ama bakıyorum herkes alınır vs diyor görüşler iyi. Sanırım tercih edeceğim. Genişletmek için tıkla... İçine sindiyse hayırlı olsun. Deneyimlerini foruma yazarsan gelecekte alacak kullanıcılar içinde iyi olur.
7303 dedi: Evet içime sindi açıkçası fakat emin olamamıştım. Ama bakıyorum herkes alınır vs diyor görüşler iyi. Sanırım tercih edeceğim. Genişletmek için tıkla... İçine sindiyse hayırlı olsun. Deneyimlerini foruma yazarsan gelecekte alacak kullanıcılar içinde iyi olur.
KS KS 7 7303 Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 239 Çözümler 1 Beğeniler 112 8 Ocak 2026 #15 Aakons dedi: İçine sindiyse hayırlı olsun. Deneyimlerini foruma yazarsan gelecekte alacak kullanıcılar içinde iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tabii, ben hiç iyi bir telefon kullanmadım şu anda elimde Huawei P40 Lite'e var öyle söyleyeyim. Tabii bana iyi geliyor elime ne alsam bile normal olarak. O yüzden sormak istedim görüşler de iyi olduğu için rahatlattı biraz.
Aakons dedi: İçine sindiyse hayırlı olsun. Deneyimlerini foruma yazarsan gelecekte alacak kullanıcılar içinde iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tabii, ben hiç iyi bir telefon kullanmadım şu anda elimde Huawei P40 Lite'e var öyle söyleyeyim. Tabii bana iyi geliyor elime ne alsam bile normal olarak. O yüzden sormak istedim görüşler de iyi olduğu için rahatlattı biraz.
MotionBlurry Uzman Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 80 Beğeniler 20 19 Ocak 2026 #16 Hocalarım konuyla alakasız ama bu telefon yerine iPhone 15 alınır mı? Peki? Ablam kararsız kaldı.
shiedae3 52 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.792 Çözümler 3 Beğeniler 1.707 20 Ocak 2026 #17 MotionBlurry dedi: Hocalarım konuyla alakasız ama bu telefon yerine iPhone 15 alınır mı? Peki? Ablam kararsız kaldı. Genişletmek için tıkla... Alınmaz rakibi neredeyse 15 Pro denilebilir.
MotionBlurry dedi: Hocalarım konuyla alakasız ama bu telefon yerine iPhone 15 alınır mı? Peki? Ablam kararsız kaldı. Genişletmek için tıkla... Alınmaz rakibi neredeyse 15 Pro denilebilir.