Bütçe
32.000 TL

dewberry

Üstün
Makaleler
2
Yer
LTAD
Selam,

32 bin liranın üstüne çıkmayı düşünmüyorum, kriterlerim şunlar:

• Küçük olmalı.
  • Kamera grubunun iyi olması lazım, minimum 4K60 çekebilsin (A serisi eleniyor böylece).
  • Kaliteli hissettirmeli.
  • 4 yıl boyunca stabil kullanılabilmeli.

MacBook yüzünden iPhone düşünüyordum ancak 30 civarına sadece 13 var. Daha iyi bir model varsa yazabilirsiniz.

Aklımda S24 256 GB var, FE bir cihaz almayı düşünmüyorum.

Selam,

• Küçük olmalı.
  • Kamera grubunun iyi olması lazım, minimum 4K60 çekebilsin (a serisi eleniyor böylece).

MacBook yüzünden iPhone düşünüyordum ancak 30 civarına sadece 13 var. Daha iyi bir model varsa yazabilirsiniz.

Hocam küçük olmalı dediğinde zaten olay bitiyor bütçe dahilinde sıfır şartsa S24 tercih edebilirsin.

Selam,

• Küçük olmalı.
  • Kamera grubunun iyi olması lazım, minimum 4K60 çekebilsin (a serisi eleniyor böylece).

S24 alabilirsin. Ancak batarya üzebilir.

Selam,

• Küçük olmalı.
  • Kamera grubunun iyi olması lazım, minimum 4K60 çekebilsin (A serisi eleniyor böylece).

Xiaomi 14t, HyperOS 3.0 ile arayüz Apple'ın aynısı oldu zaten. Ama küçük bir telefon değil çok büyükte değil arada bir şey. Şansınız varsa yurt dışı alırsanız TR de 60-70 bin TL olan telefonları yarı fiyatına alabilirsiniz. Apple'larda 8 ay kullanıp 4 ay kullanmayınca kapanma derdi yok. Androidlerde de ilk 8 ay bir şey yapmanıza gerek yok sonra kapanırsa IMEI atıyorsunuz kullanabiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi 14t, HyperOS 3.0 ile arayüz Apple'ın aynısı oldu zaten. Ama küçük bir telefon değil çok büyükte değil arada bir şey. Şansınız varsa yurt dışı alırsanız TR de 60-70 bin TL olan telefonları yarı fiyatına alabilirsiniz. Apple larda 8 ay kullanıp 4 ay kullanmayınca kapanma derdi yok. Androidlerde de ilk 8 ay bir şey yapmanıza gerek yok sonra kapanırsa IMEI atıyorsunuz kullanabiliyorsunuz.

Yurt dışı alabiliyorsa Xiaomi 15 alır 30k ya.