Bütçe
32000-34000

Nyxalithor

Uzman
Merhaba, 32-34K arasında gaming laptop arıyorum. 2 tane buldum, onların linkini bırakacağım:

Bu fiyat bandında 512 GB SSD oluyor genelde. Günümüz oyunlarında bu sıkıntı ancak bütçe gereği yapabileceğim bir şey yok. En azından bu attığım iki laptopun boş yuvası var SSD için. Sonrasında yükseltme yapılabilir. Onun haricinde i5-12450 işlemci belki sıkıntı çıkartabilir ama oyun için sorun olmaz herhalde. Trendyol ve N11 gibi sitelerde 1-2K daha ucuz bu ikisi ancak pek güvenemiyorum o sitelere.

Özetle bunlardan birini almayı düşündüm. Siz ne düşünürsünüz? Şimdiden teşekkür ederim efendim.

Bunu al.
Evet Lenovo'nun daha ucuzu Trendyol'daydı ama pek güvenemedim orasına fiyat farkından dolayı. Bir de MSI'a göre Lenovo mu tercih edilmeli bu ikisi arasında?

Evet Lenovo'nun daha ucuzu Trendyol'daydı ama pek güvenemedim orasına fiyat farkından dolayı. Bir de MSI'a göre Lenovo mu tercih edilmeli bu ikisi arasında?

Lenovo daha iyi bir tercih olur. Trendyol'a güvenebilirsin sorun olmaz. Üstteki Lenovo'yu alman çok iyi olur.

Biraz daha çıkabilirsen bunu alabilirsin: Ekranı %100 sRGB ve işlemci tarafında daha güçlü en azından. İleride RAM ve SSD yükseltirsin istersen.

LOQ serisinin ghosting problemi var ve attığım TUF daha iyi bir işlemciye sahip.

@Nyxalithor Lütfen marka isimlerini unutun. Modellere ve özelliklerine bakın. MSI bu bütçede asla alınmaz. Bu bütçede genelde Lenovo, Acer veya ikisi olmazsa HP markalarının modelleri daha iyi. @Simon Hocamın attığı Lenovo model bu bütçede alabileceğin en mantıklı cihazlardan biridir.

@Nyxalithor lütfen marka isimlerini unutun. Modellere ve özelliklerine bakın. MSI bu bütçede asla alınmaz. Bu bütçede genelde Lenovo, Acer veya ikisi olmazsa HP markalarının modelleri daha iyi. @Simon hocamın attığı Lenovo model bu bütçede alabileceğin en mantıklı cihazlardan biridir.

Attığım TUF'un işlemcisi daha iyi yalnız.