CivcikSeverim Uzman Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 398 Beğeniler 122 Yer Aydın Kuşadası 19 Mart 2026 #1 Merhaba, birkaç saat önce bahar indirimi başladı. Cüzdanımda şu an 32,53 dolar var ve bir sepet oluşturmak istiyorum. Sizce hangi oyunları ekleyebilirim? (Bu arada Call of Duty: Modern Warfare'i aldım.)
Merhaba, birkaç saat önce bahar indirimi başladı. Cüzdanımda şu an 32,53 dolar var ve bir sepet oluşturmak istiyorum. Sizce hangi oyunları ekleyebilirim? (Bu arada Call of Duty: Modern Warfare'i aldım.)
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.562 Çözümler 8 Beğeniler 2.659 Yer Trabzon/Şalpazarı 19 Mart 2026 #2 Sherlock serisi, Hitman serisi, Metro serisi, Alan Wake, Reisdent Evil serisi...
KS KS CivcikSeverim Uzman Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 398 Beğeniler 122 Yer Aydın Kuşadası 19 Mart 2026 #3 Ömer_Yeter dedi: Sherlock serisi, Hitman serisi, metro serisi, Alan Wake, reisdent evil serisi... Genişletmek için tıkla... Hocam Sherlock serisi ve metro serisi bitirdim ama Hitman'i düşünüyorum sizce nasıl?
Ömer_Yeter dedi: Sherlock serisi, Hitman serisi, metro serisi, Alan Wake, reisdent evil serisi... Genişletmek için tıkla... Hocam Sherlock serisi ve metro serisi bitirdim ama Hitman'i düşünüyorum sizce nasıl?
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.562 Çözümler 8 Beğeniler 2.659 Yer Trabzon/Şalpazarı 19 Mart 2026 #4 CivcikSeverim dedi: Hocam Sherlock serisi ve metro serisi bitirdim ama Hitman'i düşünüyorum sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Muhteşemdir hocam son derece. Absolution'ı bitirmiş biri olarak söylüyorum bunu. Şöyle birkaç tane daha oyun önerelim:
CivcikSeverim dedi: Hocam Sherlock serisi ve metro serisi bitirdim ama Hitman'i düşünüyorum sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Muhteşemdir hocam son derece. Absolution'ı bitirmiş biri olarak söylüyorum bunu. Şöyle birkaç tane daha oyun önerelim:
KS KS CivcikSeverim Uzman Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 398 Beğeniler 122 Yer Aydın Kuşadası 19 Mart 2026 #5 Ömer_Yeter dedi: Muhteşemdir hocam son derece. Absolution'ı bitirmiş biri olarak söylüyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Peki sizce direk Hitman world assasinationmu yoksa Deluxe halinimi almalıyım? Aralarındaki fark nedir? Ömer_Yeter dedi: Muhteşemdir hocam son derece. Absolution'ı bitirmiş biri olarak söylüyorum bunu. Şöyle birkaç tane daha oyun önerelim: Genişletmek için tıkla... Hocam Euro Truck, Dying Light ve Witcher 3 oynadım ama çok sıkıcı gelmişti Battlefield 1 ve ayrıca 2042 var Phasmophobia'da arkadaşsız olmaz diyorlar.
Ömer_Yeter dedi: Muhteşemdir hocam son derece. Absolution'ı bitirmiş biri olarak söylüyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Peki sizce direk Hitman world assasinationmu yoksa Deluxe halinimi almalıyım? Aralarındaki fark nedir? Ömer_Yeter dedi: Muhteşemdir hocam son derece. Absolution'ı bitirmiş biri olarak söylüyorum bunu. Şöyle birkaç tane daha oyun önerelim: Genişletmek için tıkla... Hocam Euro Truck, Dying Light ve Witcher 3 oynadım ama çok sıkıcı gelmişti Battlefield 1 ve ayrıca 2042 var Phasmophobia'da arkadaşsız olmaz diyorlar.
SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.404 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.287 Yer Fethiye 19 Mart 2026 #6 Ömer_Yeter dedi: Muhteşemdir hocam son derece. Absolution'ı bitirmiş biri olarak söylüyorum bunu. Şöyle birkaç tane daha oyun önerelim: Genişletmek için tıkla... BF1 kütüphanede yoksa kesinlikle alınmalı.
Ömer_Yeter dedi: Muhteşemdir hocam son derece. Absolution'ı bitirmiş biri olarak söylüyorum bunu. Şöyle birkaç tane daha oyun önerelim: Genişletmek için tıkla... BF1 kütüphanede yoksa kesinlikle alınmalı.
KS KS CivcikSeverim Uzman Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 398 Beğeniler 122 Yer Aydın Kuşadası 19 Mart 2026 #7 SunseTTime dedi: BF1 kütüphanede yoksa kesinlikle alınmalı. Genişletmek için tıkla... Var hocam.
Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.545 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 20 Mart 2026 #8 Ömer_Yeter dedi: Muhteşemdir hocam son derece. Absolution'ı bitirmiş biri olarak söylüyorum bunu. Şöyle birkaç tane daha oyun önerelim: Genişletmek için tıkla... Phasmophobia harika bence kendi türünde.
Ömer_Yeter dedi: Muhteşemdir hocam son derece. Absolution'ı bitirmiş biri olarak söylüyorum bunu. Şöyle birkaç tane daha oyun önerelim: Genişletmek için tıkla... Phasmophobia harika bence kendi türünde.