Detaylar
Kim cevapladı?emiryuksel
Yetkin
Kingdom Come: Deliverance 1 ya da 2 eklenmeli. AC: Valhalla ise bence çıkarılmalı midemi bulandırıyor. Expedition 33 eklenebilir. Bunun dışında, eğer oynamadıysan Tomb Raider üçlemesini (TR, Rise, Shadow) ekleyebilirsin. Valhalla’yı ancak aşırı viking hayranıysan almanı tavsiye ederim aksi halde katlanması zor.
Hangi tür oyunları sevdiğinizi belirtirseniz daha sağlıklı öneriler yapılabilir, genel bir öneri yapacak olursam Hades 2 veya Resident Evil 4 eklenebilir sepete.
Assassin's Creed serisini daha önce oynamadıysanız Valhalla'yı Odyssey gibi daha iyi oyunlarla değiştirebilirsiniz zira Valhalla iyi değil diye biliyorum.
RPG oynarım derseniz Divinity 2 ve 1'in bulunduğu paketin fiyatı oldukça iyi duruyor, değerlendirilebilir.
Üstte belirtildiği gibi Kingdom Come Deliverance 2 de iyi bir seçenek.
Assassin's Creed serisini daha önce oynamadıysanız Valhalla'yı Odyssey gibi daha iyi oyunlarla değiştirebilirsiniz zira Valhalla iyi değil diye biliyorum.
RPG oynarım derseniz Divinity 2 ve 1'in bulunduğu paketin fiyatı oldukça iyi duruyor, değerlendirilebilir.
Üstte belirtildiği gibi Kingdom Come Deliverance 2 de iyi bir seçenek.
CyHaN_Atalay
Uzman
Tomb Raider üçlemesinin Türkçe yaması 1 tane var o da çalışıyor çalışmıyor belli değil. Lakin Apex Çeviri diye bir ekip var yeni çıktı ve kendi uygulamalarının WEB versiyonu bile var. Arayüzde gözüküyor, kesin olarak gelecekmiş elbette. Ekstra bilgi olsun dedim alırsan tabii.Kingdom Come: Deliverance 1 ya da 2 eklenmeli. AC: Valhalla ise bence çıkarılmalı midemi bulandırıyor. Expedition 33 eklenebilir. Bunun dışında, eğer oynamadıysan Tomb Raider üçlemesini (TR, Rise, Shadow) ekleyebilirsin. Valhalla’yı ancak aşırı viking hayranıysan almanı tavsiye ederim aksi halde katlanması zor.