Yani abartı mı? Yoksa iyi mi? Bence para varsa alınır. Sizin fikirlerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Özel olarak geniş ekrana ihtiyacın varsa tabi alınır. İlla ihtiyaç yoksa gereksiz. 21:9 aldım ben, güzel bir deneyimdi. Tekrar alır mıyım? Sanmıyorum gerek yok.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
16:9'dan şaşmamak lazım, çoğu uygulama ve oyun sapıtıyor. Ben de alacaktım ama sonra 32" 4K aldım. Bazı OLED monitörlerin fiyatı düşük 21:9 olanların. Denemek lazım ama FPS oyunlarında iyi olmuyor.
Ekran kartın çok iyi eğer hikayeli oyun bağımlısıysan alabilirsin. Burak Oyunda zamanında 21:9 monitör kullanıyordu.
Ekran kartın çok iyi eğer hikayeli oyun bağımlısıysan alabilirsin. Burak Oyunda zamanında 21:9 monitör kullanıyordu.
Sistem iyi. Bir de ben oyunlarda yüksek FOV severim.16:9'dan şaşmamak lazım, çoğu uygulama ve oyun sapıtıyor. Ben de alacaktım ama sonra 32" 4K aldım. Bazı OLED monitörlerin fiyatı düşük 21:9 olanların. Denemek lazım ama FPS oyunlarında iyi olmuyor.
Ryzen 5 7600X.
RX 7900 XT.
32 GB RAM.