Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Windows 10 için pek iyi bir sistem olduğunu düşünmüyorum. İşlemciniz 32 bit değilse geçersiniz, ama özellikle HDD'de varsa hiç iyi bir deneyim olmaz. Hafif bir Linux dağıtımı kurmanız çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Mint Xfce olabilir, ama 1.5GB RAM'den en iyi şekilde antiX ile faydalanabilirsiniz.
Windows 10 için pek iyi bir sistem olduğunu düşünmüyorum. İşlemciniz 32 bit değilse geçersiniz, ama özellikle HDD'de varsa hiç iyi bir deneyim olmaz. Hafif bir Linux dağıtımı kurmanız çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Mint Xfce olabilir, ama 1.5GB RAM'den en iyi şekilde antiX ile faydalanabilirsiniz.

Çözüm
Linux Mint Xfce öneririm. Windows 10 kasmaktan kullanamazsınız.
Cevap için teşekkür ederim. Gerçekten indirmeye değmezmiş. En iyisi yeni sistem al geç.

PC sistemim: RAM = 1.5GB
Anakart: Foxconn.
32 Bit.
Bu sistemim Windows 10 kaldırır mı?
İşlemciyi ve RAM modelini belirtirsen daha net öneriler gelecektir.
RAM ekleyebilirsek (en az 4GB olmalı) gerisi kolay, sonra hangi işletim sistemi sorusunun cevabı kolay. WINDOWS 10 sistemde 1.5 ya da 2GB RAM ile çoklu uygulama veya Youtube izleme gibi rutin işler işkenceye dönüşür.