32 GB DDR5 RAM önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shruux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 974
  • Etiketler Etiketler
    hangi ram
Tamamdır hocam. Peki nasıl yapacağım update'i? Daha önce hiç yapmadım, PC kısmında yeniyim, 5 ay falan oldu sistem alalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır hocam. Peki nasıl yapacağım update'i? Daha önce hiç yapmadım, PC kısmında yeniyim, 5 ay falan oldu sistem alalı.
Beta olmayan sürümü indir resmi siteden:

Üstten 3. olan. USB bellek içine at, BIOS içerisinden M-Flashtan USB belleği ve ilgili dosyayı seçip ok dedikten sonra güncelleme başlıyor, kendi hallediyor o sonrasını.

Aynen, eject the USB Drive falan demiş, ona gerek yok, USB içine atıp gösterdiği gibi M-Flash'tan seçip güncelleteceksin.
Tamamdır hocam, güncellemeden sonra BIOS'tan nasıl çıkacağım peki?

BIOS içine atacak seni yine, sonra save exit diyip çıkarsın yine, fark etmez o. Discard ya da save&exit fark etmez. F10 kısayol tuşu olmalı.

Update esnasında süreci bozacak hareketlerden kaçın, kendi halledip BIOS içerisine attıktan sonra, F10 ile ya da sağ üstteki çarpıya tıklayıp çıkacaksın. EXPO açmak istersen açarsın yine BIOS içinden, sonra save exit yaparsın. @shruux

Tamamdır hocam, sağ olasın. Akşam akşam yordum sizi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…