1760209329362.webp

@shruux Beta olmayan sürüme güncellesen yeterli gelir.

USB içerisine atacaksın BIOS dosyasını, sonrasında BIOS içerisinden M-Flash üzerinden ilgili dosyayı seçip güncelleme işlemi başlayacak.

tamamdır hocam. Peki nasıl yapıcam update'i. Daha önce hiç yapmadım pc kısmında yeniyim 5 ay falan oldu sistem alalı

tamamdır hocam. Peki nasıl yapıcam update'i. Daha önce hiç yapmadım pc kısmında yeniyim 5 ay falan oldu sistem alalı
Beta olmayan sürümü indir resmi siteden:

Üstten 3. olan. USB bellek içine at, BIOS içerisinden M-Flashtan USB belleği ve ilgili dosyayı seçip ok dedikten sonra güncelleme başlıyor, kendi hallediyor o sonrasını.

tamamdır hocam güncellemeden sonra bios'dan nasıl çıkıcam peki
BIOS içine atacak seni yine, sonra save exit diyip çıkarsın yine, fark etmez o. Discard ya da save&exit fark etmez. F10 kısayol tuşu olmalı.

tamamdır hocam güncellemeden sonra bios'dan nasıl çıkıcam peki
Update esnasında süreci bozacak hareketlerden kaçın, kendi halledip BIOS içerisine attıktan sonra, F10 ile ya da sağ üstteki çarpıya tıklayıp çıkacaksın. EXPO açmak istersen açarsın yine BIOS içinden, sonra save exit yaparsın. @shruux