Linkten bir şey göremiyorum.

Sanırım LOQ 4050 modelini attınız altına soğutucu almanıza gerek yok laptop standı al zaten serin bir cihaz ben öyle kullanıyorum. Bir de şöyle bir bilgi vereyim bu cihazda ramlar 2x12 şeklinde bir sorun teşkil etmez sadece bir bilgi olsun.
Evet onu atmıştım peki msi in bu fiyat bandında laptopu var mı acaba ben bulamadım da

2060'ı kasada kullanıyorum o bile artık yetmiyor hocam laptopta hiç yetmez haklısınız, sakın bu saatten sonra 2060 almasın konu sahibi.
Tamamdır hocam teşekkürler

Evet onu atmıştım peki msi in bu fiyat bandında laptopu var mı acaba ben bulamadım da
MSI bu fiyat bandında düşük W değerleri veriyor ve FP olarak ben pek bir modelini göremedim hocam şahsen yerinizde olsam LOQ alırdım, TUF çok ısınıyor ve sesli çalışıyor bir zaman sonra rahatsız edebilir.

MSI bu fiyat bandindaki laptopları alınmaz. Çok fazla limit var ve doğru dürüst soğutma sistemi yapmamışlar.
Tamamdır hocam çok teşekkürler galiba lenovoyu alacağım konu kapanabilir

MSI bu fiyat bandında düşük W değerleri veriyor ve FP olarak ben pek bir modelini göremedim hocam şahsen yerinizde olsam LOQ alırdım, TUF çok ısınıyor ve sesli çalışıyor bir zaman sonra rahatsız edebilir.
Tamamdır hocam teşekkürler

A15 gündelik kullanım için daha iyi. LOQ serisi iyidir ama pil süresi düşük arada dizi film izleyeyim dışarıda kullanayım derseniz LOQ üzebilir. Gündelik kullanım denilince bu senaryodan bahsettiğinizi düşündüm.