Furkan Borak

Uzman
Arkadaşlar selam, bir arkadaşım 33.000 TL'ye 2025 Haziran satın alımlı RX 9070 XT'sini satıyor. Red Devil versiyon. Kart alma arifesindeyim. Sizce değerlendireyim mi?

Vallahi hocam kronik bir sorunu yoksa alınabilir arkadaşınız olduğu için 30'a düşürtebilirsen hızlı alma fırsatınız olduğundan indirim isteyebilirsiniz.

Alınır hele ki bu donanım fiyatlarının arttığı şu zamanlarda ihtiyaç varsa değerlendirmelisiniz kesinlikle. Ama Rx9070XT yüksek güç tüketimine sahip bir, kart güç kaynağınız nedir ?

9070 XT Pulse Amazon'da 6 taksit 36.000 TL. Bence 33.000'e 2. el almak mantıklı değil. Kaldı ki ülkedeki enflasyonu hesaba katarsanız sıfırı daha ucuza denk geliyor.
Red Devil model Rx9070XT 46-47 bin liradan başlıyor sıfır fiyatları dolayısı ile 33 Bin'e iyi fiyat kesinlikle garanti süreci de devam ediyorsa.

Ayrıca Pulse sapphire'ın giriş seviyesi modeli dolayısı ile ben olsam 36 bin lira vermem Pulse model Rx9070XT'ye. Biraz uygun fiyatlı olsa değerlendirilir o başka tabi

Son düzenleme:
Evet Red Devil, 9060xt'den geçeceğim 1 aylık kart. Elime para geçti yükselteyim diyorum 9700x 32 ram de yaptım sistemi kaldı ekran kartı. 32.500'e anlaştık alıyorum o halde.!

Red Devil model Rx9070XT 46-47 bin liradan başlıyor sıfır fiyatları dolayısı ile 33 Bin'e iyi fiyat kesinlikle garanti süreci de devam ediyorsa.

Ayrıca Pulse sapphire'ın giriş seviyesi modeli dolayısı ile ben olsam 36 bin lira vermem Pulse model Rx9070XT'ye. Biraz uygun fiyatlı olsa değerlendirilir o başka tabi
Ne gibi farkları var ki?