Red Devil model Rx9070XT 46-47 bin liradan başlıyor sıfır fiyatları dolayısı ile 33 Bin'e iyi fiyat kesinlikle garanti süreci de devam ediyorsa.

Ayrıca Pulse sapphire'ın giriş seviyesi modeli dolayısı ile ben olsam 36 bin lira vermem Pulse model Rx9070XT'ye. Biraz uygun fiyatlı olsa değerlendirilir o başka tabi
Pulse giriş modeliyse de 9070 XT GPU'sunun giriş modeli. Testleri var yani çok da iyi bir kart. 46.000 TL ise çok abartı bir fiyat stoktan ötürü o fiyata gelmiş olması muhtemel. İki model arasında sıcaklık olarak fark neredeyse yok zaten. Hem bellekler hem GPU sıcaklığı birbirine çok yakın aynı güçte ve dBA'da. Bu üst model olunca 9070 XT gidip 9080 XT'ye dönüşmüyor çok ufak boost hızları arttırılıyor. Bence sıfır almak her zaman daha mantıklı ciddi fiyat farkı yoksa.
Attığım dakikadan itibaren 40 dBA'de sabitlenmiş şekilde sıcaklık değerleri var modellerin. Aradaki fiyat farkına değip değmeyeceği size kalmış:

Pulse giriş modeliyse de 9070 XT GPU'sunun giriş modeli. Testleri var yani çok da iyi bir kart. 46.000 TL ise çok abartı bir fiyat stoktan ötürü o fiyata gelmiş olması muhtemel. İki model arasında sıcaklık olarak fark neredeyse yok zaten. Hem bellekler hem GPU sıcaklığı birbirine çok yakın aynı güçte ve Dba'da. Bu üst model olunca 9070 XT gidip 9080 XT'ye dönüşmüyor çok ufak Boost hızları arttırılıyor. Bence sıfır almak her zaman daha mantıklı ciddi fiyat farkı yoksa.
Attığım dakikadan itibaren 40 Dba'de sabitlenmiş şekilde sıcaklık değerleri var modellerin. Aradaki fiyat farkına değip değmeyeceği size kalmış:

İyi hoş demişsiniz ki yanlış da yok eğer ki sıfır modellere kafayı takmıyorsa Red Devil daha iyi Pulse modellerde normalde var olan driver sorunları bu modellerde daha fazla yaşanıyor.

Pulse giriş modeliyse de 9070 XT GPU'sunun giriş modeli. Testleri var yani çok da iyi bir kart. 46.000 TL ise çok abartı bir fiyat stoktan ötürü o fiyata gelmiş olması muhtemel. İki model arasında sıcaklık olarak fark neredeyse yok zaten. Hem bellekler hem GPU sıcaklığı birbirine çok yakın aynı güçte ve dBA'da. Bu üst model olunca 9070 XT gidip 9080 XT'ye dönüşmüyor çok ufak boost hızları arttırılıyor. Bence sıfır almak her zaman daha mantıklı ciddi fiyat farkı yoksa.
Attığım dakikadan itibaren 40 dBA'de sabitlenmiş şekilde sıcaklık değerleri var modellerin. Aradaki fiyat farkına değip değmeyeceği size kalmış:

Dediğiniz gibi en tepe model 9070XT ile giriş seviyesi 9070 XT'ler arasında ufak GPU frekans artışları 3-4 fps performans artışı dışında kayda değer ciddi bir farklılık olmuyor aslında bu konuda söylediklerinize katılıyorum.

Sıfır alacak olsam ben de şahsen gidip üst model olsun diye 10K para ekstradan vermem ama garantisi de devam ediyorsa 33K'ya Red Devil tercih etmek 36K'ya sıfır Pulse model almaktan yine de daha mantıklı bir tercih olduğunu düşünüyorum sizinle fikir ayrılığımız da burada fakat en nihayetinde düşüncelerinize saygı duyuyorum elbette, herkes kendince fikrini söylüyor.

Ben de 9070XT kullanıcısıyım satın aldığım dönemde en uygun modellerden biri gigabyte 9070xt ve asus prime ve pulse modeli idi Gigabyte tercih ettim ve memnunum. Her konusu açıldığında söylüyorum 9070XT'de üretici ve model fark etmeksizin hepsi güzel iş çıkarıyor.