Bütçe
33.000 TL

groff

Uzman
30.000 - 33.000 TL gibi bir bütçem var, bu bütçe ile hazır sistem toplayabilir misiniz? Eğer bütçeye uygunsa iki tane M.2 SSD girişi olan bir anakart istiyorum; çünkü halihazırda 1 TB M.2 SSD var, yanında hazır olarak gelen 480-500 GB SSD'yi kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
30.000 - 33.000 TL gibi bir bütçem var, bu bütçe ile hazır sistem toplayabilir misiniz? Eğer bütçeye uygunsa iki tane M.2 SSD girişi olan bir anakart istiyorum; çünkü halihazırda 1 TB M.2 SSD var, yanında hazır olarak gelen 480-500 GB SSD'yi kullanmak istiyorum.

Hocam Tebilon'da 9060XT16+7500F sistem vardı en son 33.000₺ idi sanırım bütçe çıkarsa direk alın.

Toplama olur mu hocam? Sadece sormak istiyorum güzel bir bilgisayar çıkar ortaya.

İtopya gibi toplayıp gönderiyorlarsa olur.Birde ekran kartı AMD olmasa güzel olur.
O zaman ya DDR4 bir sistem toplayacaksınız ya da 2. el daha kaliteli bir sistem toplayacaksınız.

Veyahut bütçeyi arttıracaksınız.

Sistem bazında anakart kötü açıkçası. Ekstradan pasif soğutma almanız daha iyi olur.
RAM sonradan aynı modülden 1 tane daha alırsanız daha iyi olur.
Kasayıda Cougar seçerseniz "bir tık" daha iyi olur.

Yarın satışa çıkıcak.