Selamlar, sorum başlıktaki gibidir. Açtırma parası dahil bana 33.000'e geliyor S24+ 256GB modeli. Daha önce hiç yurt dışı telefon almadım ya da kullanmadım. Bu telefonu alırsam 4-5 sene minimum kullanacağım ve başım ağrısın istemiyorum kesinlikle. Gelen yeni yazılım güncellemeleri vs. patlatır mı acaba? Bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.
En kötü ihtimal onu alacağım tam bütçeme uyuyor fakat batarya çok önemli benim için. Anlık olarak da S22 kullanıyorum ve çok yetersiz mesela bataryası.
S23+ düşündüm fakat stokları yok hocam ben bulamadım...
En kötü düz S24 alırım hocam kesin ama onun da bataryasından korkuyorum. En az 1 gün çıkartması lazım.
@xenFrei o halde yurt içi S24 alıp geçin. O dediğiniz kayıt yönteminde 5G destekli cihaza 5G desteklemeyen IMEI atıyorlar, doğal bir haktan mahrum kalıyorsun .
Kullanımınız yoğunsa gün içinde şarj isteyebilir. One UI 7 ile birlikte telefonun akıcılık ve stabilitesi arttı ama pil süresi biraz düştü. Belki sıfırlasam toparlar (Büyük güncellemelerden sonra sıfırlamanın pil süresini arttırdığını söylüyorlar.) ama üşeniyorum ne yalan söyleyeyim. Tabii benim şarj imkanlarım fazlasıyla var, o yüzden de biraz rahatım.
Kullanımınız yoğunsa gün içinde şarj isteyebilir. One UI 7 ile birlikte telefonun akıcılık ve stabilitesi arttı ama pil süresi biraz düştü. Belki sıfırlasam toparlar (büyük güncellemelerden sonra sıfırlamanın pil süresini arttırdığını söylüyorlar.) Ama üşeniyorum ne yalan söyleyeyim. tabii benim şarj imkanlarım fazlasıyla var, o yüzden de biraz rahatım.