33.000 TL'ye yurt dışı S24+ alınır mı?

Basın ağrısın istemiyorsan aynı fiyata yurtiçi garantili sıfır S24 var. 8K daha ekle S24+ var. Batarya önemliyse farklı markalara da yönelebilirsiniz.

TR S24 al bu fiyata.

Telefoncu şu an atamaz serverlar kapalı. Siz biraz daha verip TR S24 ya da S24+ alın.

@xenFrei o halde yurt içi S24 alıp geçin. O dediğiniz kayıt yönteminde 5G destekli cihaza 5G desteklemeyen IMEI atıyorlar, doğal bir haktan mahrum kalıyorsun .

Peki hocalarım sizce düz S24'ün bataryası 1 günü rahat çıkartabilir mi sizce? Önemli çünkü.

Peki hocalarım sizce düz S24'ün bataryası 1 günü rahat çıkartabilir mi sizce? Önemli çünkü.
Kullanımınız yoğunsa gün içinde şarj isteyebilir. One UI 7 ile birlikte telefonun akıcılık ve stabilitesi arttı ama pil süresi biraz düştü. Belki sıfırlasam toparlar (Büyük güncellemelerden sonra sıfırlamanın pil süresini arttırdığını söylüyorlar.) ama üşeniyorum ne yalan söyleyeyim. Tabii benim şarj imkanlarım fazlasıyla var, o yüzden de biraz rahatım.

Wipe cache+factory reset ile pil performansım arttı S22 de. Tabii sizin önünüzde daha çok yazılım var One UI 8 de toparlanır

Wipe cache+factory reset ile pil performansım arttı S22 de. Tabii sizin önünüzde daha çok yazılım var One UI 8 de toparlanır
Olabilir. Ben satın aldığım günden beri hiç sıfırlamadım, dün itibarı ile tam 1 sene oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…