Detaylar
Kim cevapladı?TR S24 al bu fiyata.Selamlar, sorum başlıktaki gibidir. Açtırma parası dahil bana 33.000'e geliyor S24+ 256GB modeli. Daha önce hiç yurt dışı telefon almadım ya da kullanmadım. Bu telefonu alırsam 4-5 sene minimum kullanacağım ve başım ağrısın istemiyorum kesinlikle. Gelen yeni yazılım güncellemeleri vs. patlatır mı acaba? Bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.
- Makaleler
- 6
Telefoncu diyor hocam.
En kötü ihtimal onu alacağım tam bütçeme uyuyor fakat batarya çok önemli benim için. Anlık olarak da S22 kullanıyorum ve çok yetersiz mesela bataryası.
S23+ düşündüm fakat stokları yok hocam ben bulamadım...
En kötü düz S24 alırım hocam kesin ama onun da bataryasından korkuyorum. En az 1 gün çıkartması lazım.
En kötü düz S24 alıp öyle yaparım.
Telefoncu şu an atamaz
- Makaleler
- 6
Peki hocalarım sizce düz S24'ün bataryası 1 günü rahat çıkartabilir mi sizce? Önemli çünkü.
Çıkarabilir. Yani sabah aldın akşam geldin şarjı olur ama yüzde 20'lerde vs. ama.
Evet çıkarabiliyor.Peki hocalarım sizce düz S24'ün bataryası 1 günü rahat çıkartabilir mi sizce? Önemli çünkü.
Kullanımınız yoğunsa gün içinde şarj isteyebilir. One UI 7 ile birlikte telefonun akıcılık ve stabilitesi arttı ama pil süresi biraz düştü. Belki sıfırlasam toparlar (Büyük güncellemelerden sonra sıfırlamanın pil süresini arttırdığını söylüyorlar.) ama üşeniyorum ne yalan söyleyeyim.Peki hocalarım sizce düz S24'ün bataryası 1 günü rahat çıkartabilir mi sizce? Önemli çünkü.
- Makaleler
- 6
Kullanımınız yoğunsa gün içinde şarj isteyebilir. One UI 7 ile birlikte telefonun akıcılık ve stabilitesi arttı ama pil süresi biraz düştü. Belki sıfırlasam toparlar (büyük güncellemelerden sonra sıfırlamanın pil süresini arttırdığını söylüyorlar.) Ama üşeniyorum ne yalan söyleyeyim.tabii benim şarj imkanlarım fazlasıyla var, o yüzden de biraz rahatım.
Wipe cache+factory reset ile pil performansım arttı S22 de. Tabii sizin önünüzde daha çok yazılım var One UI 8 de toparlanır
Olabilir. Ben satın aldığım günden beri hiç sıfırlamadım, dün itibarı ile tam 1 sene oldu.Wipe cache+factory reset ile pil performansım arttı S22 de. Tabii sizin önünüzde daha çok yazılım var One UI 8 de toparlanır![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-