xenFrei

Uzman
Selamlar, sorum başlıktaki gibidir. Açtırma parası dahil bana 33.000'e geliyor S24+ 256GB modeli. Daha önce hiç yurt dışı telefon almadım ya da kullanmadım. Bu telefonu alırsam 4-5 sene minimum kullanacağım ve başım ağrısın istemiyorum kesinlikle. Gelen yeni yazılım güncellemeleri vs. patlatır mı acaba? Bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açtırma nasıl açtırma? Onu söylememiş. Kendi serverleri şu sıralar kapalıydı sanırım söyle bakalım kapalıyken nasıl server kayıt yapacak telefonu? Cevabını buraya yaz sonra daha isabetli yorum yazarız. Bu arada 256GB modellerinin fiyatı düşük oluyor TR'de 20 küsüre S23+ bulunabiliyorken yurtdışı S24+ alınmaz o fiyata.

Açtırma dediğiniz yasal olarak kayıt ise eh düşünülebilir. Yine de düz TR cihazı S24 almak daha mantıklı. Bahsettiğiniz açtırma işi eğer direkt olarak "imei atma" ve benzeri işlemlerden biriyse kesinlikle hayır diyorum. Düz S24, daha yukarıda S25 ve 14T Pro bakabilirsiniz.

E-devlet üzerinden yaptığın kayıtta hiçbir şey olmaz. Telefoncu biz kaydediyoruz derse yaptırma, garantisi yok.
Telefoncu diyor hocam.
En kötü ihtimal onu alıcam tam bütçeme uyuyor fakat batarya çok önemli benim için. Anlık olarak da S22 kullanıyorum ve çok yetersiz mesela bataryası.
Açtırma nasıl açtırma? Onu söylememiş. Kendi serverleri şu sıralar kapalıydı sanırım söyle bakalım kapalıyken nasıl server kayıt yapacak telefonu? Cevabını buraya yaz sonra daha isabetli yorum yazarız. Bu arada 256GB modellerinin fiyatı düşük oluyor TR'de 20 küsüre S23+ bulunabiliyorken yurtdışı S24+ alınmaz o fiyata.
S23+ düşündüm fakat stokları yok hocam ben bulamadım...
Açtırma dediğiniz yasal olarak kayıt ise eh düşünülebilir. Yine de düz TR cihazı S24 almak daha mantıklı. Bahsettiğiniz açtırma işi eğer direkt olarak "imei atma" ve benzeri işlemlerden biriyse kesinlikle hayır diyorum. Düz S24, daha yukarıda S25 ve 14T Pro bakabilirsiniz.
En kötü düz S24 alırım hocam kesin ama onun da bataryasından korkuyorum. En az 1 gün çıkartması lazım.
Başınız ağrısın istemiyorsanız yurt içi bir cihaza yönelin derim.
En kötü düz s24 alıp öyle yaparım.