330W şarj adaptörünü takınca şalter attı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ssmih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 310
  • Etiketler Etiketler
    şarj
Şuan ev müsait değil uygun bir zamanda deneyeceğim. Ama sigorta bu şekilde.
Genel de iyi priz kullanın ViKO kullanıyorum memnunum
Standart bir üçlü prizse topraklı değildir. Ya daha iyi bir topraklı priz alarak, ya da direkt topraklı duvar prizine takarak sorunu çözebilirsiniz. İyi sosyaller.
Aslında benimki de VİKO. Ve dediğinize göre galiba topraklı değil. Prizlerden birinde 16A 250W, diğerinde 2p++ ve sonuncusunda ise max 3500W yazıyor.

Dosya Ekleri

• 20250227_204919.webp
    310,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 20250227_205054.webp
    123,3 KB · Görüntüleme: 61
O zaman topraklı priz al Çünkü benim de 330 watt adaptor ateş çıkartıyordu Çıkarıp takarken topraklı priz alınca düzeldi

O zaman topraklı priz al Çünkü benim de 330 watt adaptor ateş çıkartıyordu Çıkarıp takarken topraklı priz alınca düzeldi
Tamamdır ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bende de ara sıra fişe takarken böyle hafif patlama sesi gibi çok az bir ses çıkıyor.

Yani böyle adaptörün ucu kırılmış ve aşınmış gibi şuan. 3lü priz de başka bir üçlü prize bağlı öyle bir detay da var. Mümkün olduğunca başka prize takmaya özen gösteririm. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Tamamdır ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bende de ara sıra fişe takarken böyle hafif patlama sesi gibi çok az bir ses çıkıyor.
Daha da sorun devam ederse iyi bir elektrikçiye gösterin hattınızı ne demek rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…