Detaylar
Kim cevapladı?Televizyon kumandası ve küçük motorlar için kullanacağım şarj edilebilir pil arıyorum. 4 tane AA, 2 tane AAA pil ve şarj cihazı lazım. Önerileriniz neler?
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BFCZ5SW?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 aynısını kullanıyorum, ucuz, işlevli ve hızlı şarj ediyor. Meta Quest 3'ümün pilleri için kullanıyorum. 2 küçük 2 büyük şarj edilebilir pille geliyor. 4 büyük veya 4 küçük pil şarj edebiliyorsunuz slotlar aynı.
Çok pardon makine yerine pil atmışım, makineyı da atıyorum.
25457
Uzman
Şarj cihazı yok sanırsam.https://www.amazon.com.tr/dp/B07BFCZ5SW?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 aynısını kullanıyorum, ucuz, işlevli ve hızlı şarj ediyor. Meta Quest 3'ümün pilleri için kullanıyorum. 2 küçük 2 büyük şarj edilebilir pille geliyor. 4 büyük veya 4 küçük pil şarj edebiliyorsunuz slotlar aynı.
Duracell CEF 14 Pil Şarj Cihazı, 4 saat (1 adet) ve Şarj Edilebilir AA ve AAA Pil (2'şer adet) : Amazon.com.tr: Elektronik
Duracell CEF 14 Pil Şarj Cihazı, 4 saat (1 adet) ve Şarj Edilebilir AA ve AAA Pil (2'şer adet) : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Yok yanlış atmışım.
25457
Uzman
Teşekkür ederim. Slotlar aynıysa 1 tane yukarıda attığınız 2'li AA pilden ve 1 tane şarj cihazı dahil olandan alacağım.Duracell CEF 14 Pil Şarj Cihazı, 4 saat (1 adet) ve Şarj Edilebilir AA ve AAA Pil (2'şer adet) : Amazon.com.tr: Elektronik
Duracell CEF 14 Pil Şarj Cihazı, 4 saat (1 adet) ve Şarj Edilebilir AA ve AAA Pil (2'şer adet) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Yok yanlış atmışım.
GP Recyko B411 Usb Aa-aaa Şarj Cihazı Recyko 2600 Mah Aa Kalem Pil 4'lü - Fiyatı, Yorumları
Recyko B411 Usb Aa-aaa Şarj Cihazı Recyko 2600 Mah Aa Kalem Pil 4'lü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Ayrıca AAA piller için GP 2600 mAh veriyor, yukarıda önerilen modelden 2 kat daha yüksek kapasiteye sahip
Yanına bunları da alırsınız 200 lira zaten.
Genel Markalar Gp Recyko 650 Mah R03 Aaa Şarjli 2li Ince Kalem Pil Gp65aaahcer21-2tlb2 (gprhch63e041 - Fiyatı, Yorumları
Gp Recyko 650 Mah R03 Aaa Şarjli 2li Ince Kalem Pil Gp65aaahcer21-2tlb2 (gprhch63e041 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Slotlar aynıysa 1 tane yukarıda attığınız 2'li AA pilden ve 1 tane şarj cihazı dahil olandan alacağım.
Aynı aynı. Slotlar tamamen aynı küçük büyük fark etmiyor istediğinizi istediğiniz slota takıp şarj edebiliyorsun.
kofte_canavari
Becerikli
Tüm pillerimi burdan alırım, çok iyi bir site. Ek olarak bir sorun yaşarsan yardımcı oluyorlar.
25457
Uzman
Hocam yalnız bana 4 AA tane lazım, yukarıda attığınız şarj cihazı dahil olanda 1300 mAh AA var, diğer ikili pil ise 2500 mAh. Uygun olur mu?Aynı aynı. Slotlar tamamen aynı küçük büyük fark etmiyor istediğinizi istediğiniz slota takıp şarj edebiliyorsun.
İlk defa duydum. Duracell gibi kaliteliyse alabilirim. Bu arada yarın kapımda olursa çok iyi olur.![]()
GP Recyko B411 Usb Aa-aaa Şarj Cihazı Recyko 2600 Mah Aa Kalem Pil 4'lü - Fiyatı, Yorumları
Recyko B411 Usb Aa-aaa Şarj Cihazı Recyko 2600 Mah Aa Kalem Pil 4'lü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Duracel AA pil için 1300 mAh verirken GP 2600 mAh veriyor, 2 kat daha yüksek kapasiteye sahip
Yanına bunları da alırsınız 200 lira zaten.
![]()
Genel Markalar Gp Recyko 650 Mah R03 Aaa Şarjli 2li Ince Kalem Pil Gp65aaahcer21-2tlb2 (gprhch63e041 - Fiyatı, Yorumları
Gp Recyko 650 Mah R03 Aaa Şarjli 2li Ince Kalem Pil Gp65aaahcer21-2tlb2 (gprhch63e041 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Hocam yalnız bana 4 AA tane lazım, yukarıda attığınız şarj cihazı dahil olanda 1300 mAh AA var, diğer ikili pil ise 2500 mAh. Uygun olur mu?
İlk defa duydum. Duracell gibi kaliteliyse alabilirim. Bu arada yarın kapımda olursa çok iyi olur.
Benim Quest 3'üm için 2500 mAh lazımdı. Siz kumanda için falan dediğinizde düşük mAh sorun olmaz diye düşündüm. Bence uygun olur, Duracell her zaman kaliteli ve güvenilirdir. O markayı ben de ilk defa gördüm.