Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 34.000 TL
Yani o kadar da fazla para vermek istemiyorum TR'ye ne yapsam bilmiyorum para duruyor kenarda öylece.
- Makaleler
- 6
iPhone 16 alınır mı sizce? 128 GB, sıfır kapalı kutu, 34K civarı bir fiyatı var. A35 kullanıyorum biraz fazla ağır o yüzden de iPhone 16 geçmek istiyorum. 60 Hz çok mu sıkıntı çıkarır?
İlla iPhone istiyorsan 2.el TR cihazı al ya da bütçe ekle 16e al.
Ama iPhone zorunlu değilse S24 ya da S25 FE alırsın.
Yani o kadar da fazla para vermek istemiyorum TR'ye ne yapsam bilmiyorum para duruyor kenarda öylece.
Kim olsa zaten 1 kuruş fazla vermez.
Ben 2 sene önce Dubai'den getirttim. 8 ay rahat kullanıyorum. Son 4 ay işkence gibi geçiyor. Yedek bir telefon alman gerekebiliyor. Yine her şekilde pahalıya patlıyor devletimiz sağ olsun.
İlla iPhone istiyorsan 2.el TR cihazı al ya da bütçe ekle 16e al.
Ama iPhone zorunlu değilse S24 ya da S25 FE alırsın.
Küçük ve hafif diye iPhone istiyorum hocam tek amacım bu. S24 de düşündüm az önce ama eskidi gibi sanki S25 33 civarı olsaydı düşünmeden alırdım.
Kim olsa zaten 1 kuruş fazla vermez.
Ben 2 sene önce Dubai'den getirttim. 8 ay rahat kullanıyorum. Son 4 ay işkence gibi geçiyor. Yedek bir telefon alman gerekebiliyor. Yine her şekilde pahalıya patlıyor devletimiz sağ olsun.
Elimde iPhone 6 var iCloud arama aktarma oluyormuş yine de sıkıntı oluyor mu ki?
- Makaleler
- 6
Küçük ve hafif diye iPhone istiyorum hocam tek amacım bu. S24 de düşündüm az önce ama eskidi gibi sanki S25 33 civarı olsaydı düşünmeden alırdım.
S25 FE boyutu hariç oldukca ince ve hafif aslında.S24 ile aynı işlemciye sahip zaten. Onu da belirteyim.
Alınmaz. İlla YD iPhone olacaksa 39 bin civarına 17 var, ona bakın.iPhone 16 alınır mı sizce? 128 GB, sıfır kapalı kutu, 34K civarı bir fiyatı var. A35 kullanıyorum biraz fazla ağır o yüzden de iPhone 16 geçmek istiyorum. 60 Hz çok mu sıkıntı çıkarır?
Alınmaz. İlla yurt dışı iPhone olacaksa 39 bin civarına 17 var, ona bakın.
Telefoncuya sorduğumda 44K demişti tanıdık 39'a varsa link falan atar mısınız hocam ben pek güvenemiyorum o fiyatta satılanlara. Sarı sitedeki 38.5k ilanları mı diyorsunuz?
Evet, benim bir tanıdığım 40'a veriyor mesela. Ayrıca iPhone 17 lerde toplama yok şu an.Telefoncuya sorduğumda 44K demişti tanıdık 39'a varsa link falan atar mısınız hocam ben pek güvenemiyorum o fiyatta satılanlara. Sarı sitedeki 38.5k ilanları mı diyorsunuz?