Kulaklarını bir güzeli çınlattık medeniyet görmemiş varlık.
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Kulaklarını bir güzeli çınlattık medeniyet görmemiş varlık.
Araba arabayı Smackdown'a çağırıyor ne var bunda?
- Makaleler
- 1
Ayı.
- Makaleler
- 1
Direksiyonu çevirmek çok mu zor gelmiş? Çıkarken daha çok uğraşacak. Üstelik hem kaldırıma park etmiş hem de az ötede duraklamanın ve park etmenin yasak olduğunu gösteren işaret var. Yasakları önemseyen yok galiba. Ondan başka park eden bir sürü çılgın da var. Taksici de suçlu.
Şu varken nasıl park edebiliyorlar ki? Orada duraklayan ya da park eden hiçbir araç olmaması gerekiyor. Kaldırıma park edilmesi asıl sorun değil.
Şu varken nasıl park edebiliyorlar ki? Orada duraklayan ya da park eden hiçbir araç olmaması gerekiyor. Kaldırıma park edilmesi asıl sorun değil.
Son düzenleme:
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Hadi tamam park yasak da e kocaman da yer var yani.
Direksiyonu çevirmek çok mu zor gelmiş? Çıkarken daha çok uğraşacak. Üstelik hem kaldırıma park etmiş hem de az ötede duraklamanın ve park etmenin yasak olduğunu gösteren işaret var. Yasakları önemseyen yok galiba. Ondan başka park eden bir sürü çılgın da var. Taksici de suçlu.
Eki Görüntüle 99398
Konya'ya gel bakalım. Var ya, inadına oralara koyuyorlar. 2 düzine araba gördüm geçen. Şikayet edecektim hepsini vaktim yoktu.
Bu görselle emniyete giderek ceza işlemi uygulanmasını istemek mümkün mü? Vatandaş olarak böyle bir taleple gittiğimizde ilgileniliyor mu bilmediğim için soruyorum? Ankara bunun gibi kural bilmez öküzlerle dolu bir memleket. Bizde de çok var.
Koneko Toujou
Üstün
Yanında anahtar varsa sök sibop kapaklarını bastır ortadaki kısma. 3 üne yap 1'i kalsın 4'ü birden inerse sigortadan çekici isteyebiliyor olması lazım
.