Cheriel

Uzman
GPT test kitabını aldım ve 345'i çözüyorum. Başlarda yanlışım olsa bile soruları çözebiliyorum. Ancak GPT'nin ÖSYM tarzı sorularında hiç ilerleme kaydedemiyorum ve 345'in orta seviye sorularında da aynı sorunla karşılaşıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Soru çözümlerini izledikten sonra kendiniz çözün diyorlar.

Öyle olunca da 2 testte 10 soru varsa 10 çözüm izliyoruz ve bize bir şey katmıyor.
Onun dışında temele inmek cok daha mantıklı 3-4-5 iyiyse acil deneyin benim favorim matematikte az zorlayan sorular olacaktir.
Mümkünse fasikül alın tam tektar.

Öyle olunca da 2 testte 10 soru varsa 10 çözüm izliyoruz ve bize bir şey katmıyor.
Onun dışında temele inmek cok daha mantıklı 3-4-5 iyiyse acil deneyin benim favorim matematikte az zorlayan sorular olacaktir.
Mümkünse fasikül alın tam tektar.

Bende öyle düşünüyorum ama kitaba para vermek istemiyorum.

ÖSYM tarzı sorulara alışkın değilseniz çözememeniz normal. Ha bir de konuyu anladığınızdan emin misiniz ? Çünkü TYT bazında soruya yaklaşım yöntemleri önemli oluyor. İşlem olarak bir sorununuz olmasa da konuya ne kadar hakimsiniz hani videoları izlerken veya hoca anlatırken her şey okey ama test kitabına geçince sorun oluyorsa bir şeyler anlaşılmıyordur demek ki.