35.000-38.000 TL laptop önerisi

Bütçe
35.000-38.000 TL
Benim bildiğim LOQlar ısınıyor. Bir test videosu falan var mı? İzlemek isterim.

Ağır oyunlarda o modelde işlemci maksimum 85. Ekran kartı maksimum 75-80 görüyor. Limit koyulunca daha da düşer değerler. Örneğin limit koyulmuş 15IAX9 i5 12450HX versiyonu. (Cihaz benim değil)

Güc tasarrufu modunda mı dedikleriniz.

Evet güc tasarrufu modunda ve internette gezerken. Bazı ayarlar ile biraz daha artırabilir belki pil ömrü.

Acer'e o fiyatı vermek değmez mi? Lenovo ve HP'ye nedense çok güvenmiyorum.

Acer'e o fiyatı vermek değmez mi? Lenovo ve HP'ye nedense çok güvenmiyorum.

"Şahsen" vermem. Lenovo ve HP'ye güvenmeme sebebiniz nedir? Soğutmaları o Acer'den daha iyi. Ayrıca Acer'den de aşırı fazla bir pil ömrü beklemeyin Lenovo maksimum 2 saat verir diye düşünüyorum Acer modelde 3-4 saat civarı verir tahminen. 1-2 saatlik pil ömrü için o fiyat farkını verecek misiniz artık o size kalmış.

Pil ömrü için Victus ama paneli kötü 45NTSC. Soğutması fena değil.

Pil ömrü az ama hem soğutma hem de paneli iyi Lenovo

Biraz pil ömrü ve panel kalitesi istiyorsanız Acer model. Soğutması pek iyi değil.

Ön yargı aslında. Bir sebebi yok. Lenovo mu yoksa Acer'in mi ömrü daha uzun olur. 5-6 sene götürmesi lazım.

Pil ömrü önemli. Benim attığımın pil ömrü nedir tam olarak. Oyun oynamıyorken
Pil ömrü arıyorsanız ne Intel LOQ, ne Nitro 5, ne de AMD LOQ iyi bir seçenek değil. Intel HX'ler pili içer, HX kadar olmasa da H seri Intel'ler de pili tüketir. AMD LOQ'taki 7435HS işlemcide Radeon iGPU olmadığından sistem her zaman NVIDIA kullanacak ve bu da pili hızlı tüketecek.
Size 7735HS ASUS TUF A15 iyi gider, 90Wh pil, %100 sRGB panel ve verimli bir işlemci mevcut. Lakin oyunlarda biraz ısınması var. Hakeza 7840HS-8845HS Victus 16 de belki tercih edilebilir, i5-14500HX versiyonunda güç tasarrufunda, 60 Hz ayarla 3-4 saat internette gezinebiliyorum, Ryzen modeli 5-6 saati görür muhtemelen. Ancak onlarda da %45 NTSC gamutlu, pek iyi olmayan bir panel var.

Son düzenleme:

Acer'in pil ömrü 3 -4 saat gider mi? Paneli Lenovo'dan daha iyi, pili de 4 saat giderse Acer almaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…