Stoklar yeniden gelmiş.
Tekrar 40 olmuş özür dilerim. Yarım saatte bitmiş.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000 - 40.000 TL
vada
Uzman
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
normalbiradam456
Başarılı
Hocam 40k gözüküyor.Yapıştır hocam. @normalbiradam456Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yeniden tükenmiş, şansınıza
normalbiradam456
Başarılı
13-14 temmuz gibi almayı planlıyordum zaten. O yüzden pek üzülmedim zaten alamayacaktım
50K'ya kadar 4070 sorunsuz bilgisayar yok değil mi hocam? Bütçe elverirse Game Garaj 5050 alacağım.
Yok, olsa bile işlemci gibi yerlerden kısılmıştır emin ol. Bütçen elveriyorsa Slayer R9T cihazı geç.13-14 temmuz gibi almayı planlıyordum zaten. O yüzden pek üzülmedim zaten alamayacaktım
50K'ya kadar 4070 sorunsuz bilgisayar yok değil mi hocam? Bütçe elverirse Game Garaj 5050 alacağım.
TUF cihaz yeniden indirimde.
normalbiradam456
Başarılı
Hocam 40K'ya o TUF cihaz alınır mı ne dersiniz?Yok, olsa bile işlemci gibi yerlerden kısılmıştır emin ol. Bütçen elveriyorsa Slayer R9T cihazı geç.
TUF cihaz yeniden indirimde.
Bunu düşünüyorum son zamanlarda alınır mı sizce?
Alınır. Güzel cihazdır fakat bütçen daha iyilerini yetiyorsa bunu almaya gerek yok.Hocam 40K'ya o TUF cihaz alınır mı ne dersiniz?
Bunu düşünüyorum son zamanlarda alınır mı sizce?
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-