Bütçe
35.000-40.000 TL

RamKokusuSeven

Becerikli
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selam,

Seneye LGS yüksek alırsam ailem bana laptop alacak lise için. Aklımdaki fiyat 35-40k arası, biraz zorlarsam 45k olabilir. 16 GB+ RAM fazla ve RTX 4000 serisinden olursa sevinirim. Yazılım, oyun, sunum, uzun yazı yazımı için lazım. Önerileriniz nelerdir?

LGS'e doğru daha düzgün, iyi fiyatlı cihazlar da gelebilir fiyatı şişkin, pahalı cihazlar da. Fiyatlar yerinde durmayabilir. Onun için Haziran'dan sonra konuşmak daha mantıklı olacaktır.

Tavsiyeniz için teşekkürler hocam. Zaten bütçe için tam belli değil ben şu anki durumu düşünüp söyledim. Şu an 35-40K fiyatlarına laptop varsa diyebilir misiniz? Sadece listeme ekleyeceğim.

Selam,

Seneye LGS yüksek alırsam ailem bana laptop alacak lise için. Aklımdaki fiyat 35-40k arası, biraz zorlarsam 45k olabilir. 16 GB+ RAM fazla ve RTX 4000 serisinden olursa sevinirim. Yazılım, oyun, sunum, uzun yazı yazımı için lazım. Önerileriniz nelerdir?

Bu sorunuza şimdi yanıt verebilirim ancak şu anda vermemeyi tercih ediyorum. Çünkü daha bitmemiş bir sınavın koşuluna bağlı öneri yapmak mantıksız. Piyasa hiç durgun değil. Ayrıca RTX50 serisi varken RTX40 serisi almak saçmalık, firmaların elinde stok kalmadı artık. 4050 vs anca. Sınav sonrası konu açarsınız, beni etiketlersiniz yardımcı olurum. Başarılar.

Bu sorunuza şimdi yanıt verebilirim ancak şu anda vermemeyi tercih ediyorum. Çünkü daha bitmemiş bir sınavın koşuluna bağlı öneri yapmak mantıksız. Piyasa hiç durgun değil. Ayrıca RTX50 serisi varken RTX40 serisi almak saçmalık, firmaların elinde stok kalmadı artık. 4050 vs anca. Sınav sonrası konu açarsınız, beni etiketlersiniz yardımcı olurum. Başarılar.
Hocam haklısınız ben sadece tercihlerinizi almak istedim. RTX40 serisi önermemin sebebi bence benim bütçeme uygun RTX50 yoktur güzel. Artık 1 sene sonraya hatta 1 sene falan değil daha uzun sizi etiketlerim puan sonrası :D