Bütçe
35.000 - 40.000
Resmi ya da kayda değer bir açıklama olmadığı sürece önermemeye çalışıyoruz. Eskiden AMD LOQ'lara karşı bir şeyimiz yoktu ama geçen haftalarda forumda biri AMD soket LOQ'unun 2 kere anakart yanma sorunu olduğunu söyledi. Önermiyoruz yani kısaca.
tamamdır

👎 atmanız bir şey değiştirmiyor bu arada arkadaşlar

Dosya Ekleri

• a7d4ee632a89e8b7bea6f5ebe5312428.webp
    a7d4ee632a89e8b7bea6f5ebe5312428.webp
    166,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Garantiye yollamanız lazım RAM takviyesi için. Yoksa garanti dışı kalır. Değer bence. Daha iyi bir laptop yok şu an.
40 bine şu https://www.trendyol.com/acer/nitro...rtx-4050-6gb-freedos-15-6-fhd-ips-p-863341132

Ve 35 bine şu nasıl sizce?

Bir arkadasim maks butcesi 35k digerinin 40k
sizce ikisine bunlari mi yoksa birine sizin attiginizi mi yoksa aklinizda bir sey varsa neleri onereyim?

V15 serisi asla alınmaz. Sorunlarını anlatsam saat 1 olur. A15'te F15'e göre çok ısınan bir seri. Bence beni dinleyip Nitro 5 alın attığım.

hocam acer nitro alınır ama acer nitro v alınmaz hem soğutması güçsüz hemde ekran kartları düşük tdpli oluyor daha düşük performans alırsınız

V15 serisi asla alınmaz. Sorunlarını anlatsam saat 1 olur. A15'te F15'e göre çok ısınan bir seri. Bence beni dinleyip Nitro 5 alın attığım.
birde 35k olan alınabilir

Asus u biliyorum gercekten isiniyor fakat onun disinda oyle kronik bir sounu yok diye biliyorum ve bir tane arkadasimin butcesi gercekten maks 35k sizce alinmaz mi?

40.000 yazmışsınız ama başlıkta? Eğer maksimum 35.000 ise ona göre öneririm.
Bir tane arkadasimin maks 35k digerinin maks 40k iki tane arkadasim bakiyor o yuzden 35.000 TL - 40.000 TL yazmıştım yanlis anlasildiysa ozur dilerim

hocam acer nitro alınır ama acer nitro v alınmaz hem soğutması güçsüz hemde ekran kartları düşük tdpli oluyor daha düşük performans alırsınız

birde 35k olan alınabilir
Bence de 35k da asus olan iyi gibi

Bir tane arkadasimin maks 35k digerinin maks 40k iki tane arkadasim bakiyor o yuzden 35.000 TL - 40.000 TL yazmıştım yanlis anlasildiysa ozur dilerim

Bence de 35k da asus olan iyi gibi
evet alınır,kronik sorunu olmayan seçeneklerden birisi,şahsen bende kullandım oyun oynamadım ama fazla ısındığını düşünmüyorum

evet alınır,kronik sorunu olmayan seçeneklerden birisi,şahsen bende kullandım oyun oynamadım ama fazla ısındığını düşünmüyorum
Isı konusunda ben de ısınıyor dedim de aslında haklısın zaten gaming laptop dedin mi illaha ısınıyor ki zaten onun dışında hele 35k bütçede ısınmayan gaming laptop bence yoktur. Sence de maks 40k bütçede en mantıklısı ram takviyeli acer mi yoksa önerebileceğin başka bir şey var mı?