Bütçe
35.000-40.000 TL

Klousman

Çalışkan
Selam arkadaşlar,

Bütçem maksimum 40.000 TL gerçekten 5 TL daha üstüne çıkamıyorum. Mimarlık öğrencisi için bir dizüstü bilgisayar önerebilir misiniz? 3 boyutlu modelleme, teknik çizim ve render programlarını takılmadan akıcı kullanmak istiyorum. Mümkünse GTA V'i de takılmadan oynamak isterim ama çok da önemli değil. Bu bütçe için bu beklentilerimi karşılayacak bir bilgisayar bulabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

Selam arkadaşlar,

Bütçem maksimum 40.000 TL gerçekten 5 TL daha üstüne çıkamıyorum. Mimarlık öğrencisi için bir dizüstü bilgisayar önerebilir misiniz? 3 boyutlu modelleme, teknik çizim ve render programlarını takılmadan akıcı kullanmak istiyorum. Mümkünse GTA V'i de takılmadan oynamak isterim ama çok da önemli değil. Bu bütçe için bu beklentilerimi karşılayacak bir bilgisayar bulabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85HX5GW/?tag=cihaztv-35959-21 bunu göz atabilirsin İşlemcisi güçlü

Bu model atılanlar arasından en iyisi. Diğerlerine göre ekran kartı ve işlemcisi daha iyi. Diğerlerinde de 4060 var fakat bundaki 140 watt güçte çalışıyor. HP Victus 16'da 95 veya 120 olması lazım. Tam emin değilim.

1 TB SSD olması bakımından, satıcının ve platformun da güvenilir olması bakımından alternatif. Güç 1. plandaysa Nitro 5, güç ve pil ömrü beraber önemliyse Victus 16'ya bakılabilir.

(Ekran bakımından da Nitro 5 modeli ileride. Eğer ki kaliteli ekrana alışıldıysa veya daha düşük kaliteye sahip ekran garip geliyorsa Victus 16 rahatsız edebilir.)

Son düzenleme: