35.000-40.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Bütçe
55.000

emirhank7

Üyecik
Öncelikle selam,

Hocalarım 50-55k gibi bir bütçem var. Şimdi 15k'sını direksiyona düşünce 35-40k gibi rakam kalıyor.

Bu fiyata ışık mışık olmadan maksimum performans (Mümkünse RTX), işimi görecek bir oyuncu bilgisayarı+monitor var mı acaba?

ETS Asetta'yı orta seviye oynatsın kâfi benim için. Blender vs gibi render içeren işlerde kullanmayacağım. Duruma gore bir 5 10k falan çıkabilirim.

Kaç senedir çabalıyorum bu sene nasip oldu. Gözünüzü seveyim darboğaz vs. sorunlu sistem olmasın.

@Recep Baltaş hocam lütfen yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam,

Hocalarım 50-55k gibi bir bütçem var. Şimdi 15K'sını direksiyona düşünce 35-40k gibi rakam kalıyor.

Bu fiyata ışık mışık olmadan maksimum performans (mümkünse RTX), işimi görecek bir oyuncu bilgisayarı+monitor var mı acaba?

ETS Asetta'yı orta seviye oynatsın kâfi benim için. Blender vs gibi render içeren işlerde kullanmayacağım. Duruma gore bir 5 10k falan çıkabilirim.

Kaç senedir çabalıyorum bu sene nasip oldu. Gözünüzü seveyim darboğaz vs. sorunlu sistem olmasın.

https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/perfedge-5a/

Şahsen bu sistemi öneririm. Özelleştirme kısmında anakartı ASUS Prime B650M-R ile değiştirin. RAM'lerinde 96 TL farkla 6000MHz versiyonunu seçin.

8GB ekran kartı günümüzde kesinlikle alınmaması gereken sınıfta.
Öncelikle selam,

Hocalarım 50-55k gibi bir bütçem var. Şimdi 15k'sını direksiyona düşünce 35-40k gibi rakam kalıyor.

Bu fiyata ışık mışık olmadan maksimum performans (Mümkünse RTX), işimi görecek bir oyuncu bilgisayarı+monitor var mı acaba?

Hocam bu fiyat bandında bulunan sistemler istediğiniz oyunu yüksek ayarlarda oynatabilir. (Mantık çerçevesinde bulunanlar.)

8GB ekran kartı günümüzde kesinlikle alınmaması gereken sınıfta.

Hocam bu fiyat bandında bulunan sistemler istediğiniz oyunu yüksek ayarlarda oynatabilir. (Mantık çerçevesinde bulunanlar.)
piyasayı hiç takip etmiyorum hocam o yuzden bilgim yok 100k ile 30knın arasında illa bi fark olur diye dusunuyodum :D

Geri
Yukarı Alt