Bütçe
35.000-45.000 TL

iustabas 2

Başarılı
Merhaba.

İşlemcisi ve RAM'i yüksek, evrak işleri yaparken hızlı olan, Counter-Strike dışında oyun oynamıyorum zaten, o yüzden ekran kartının yine de harici olduğu bir laptop arıyorum. 35-45.000 TL arası fiyatlarda mümkünse. ASUS ExpertBook, Lenovo, Dell, MSI Cyborg vs. ne önerirsiniz acaba?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

3050 günümüz oyunları için biraz zayıf fakat CS için fazlası ile yeterli rahat rahat oynarsınız.

Teşekkürler. Peki MSI Cyborg modelleri nasıl? 16 GB RAM, 512 GB, RTX 4050?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler. Peki MSI Cyborg modelleri nasıl? 16 GB RAM, 512 GB, RTX 4050?
TUF A16/F16'dan birçok yönden daha zayıf hocam. 4050 çipi var evet fakat watt olarak kısıldığı için 3050'ye yakın performans veriyor. TUF F16'da 3050 6 GB var, güç farkı az olacaktır. TUF'un kasa kalitesi, pil süresi daha iyi.

Satıcıları güvenilir mi bilmiyorum, araştırabilirsiniz.

Merhaba.

İşlemcisi ve RAM'i yüksek, evrak işleri yaparken hızlı olan, Counter-Strike dışında oyun oynamıyorum zaten, o yüzden ekran kartının yine de harici olduğu bir laptop arıyorum. 35-45.000 TL arası fiyatlarda mümkünse. ASUS ExpertBook, Lenovo, Dell, MSI Cyborg vs. ne önerirsiniz acaba?

Teşekkürler.
45-50 bantlarında 5060 GPU'lar satılıyorken şimdilerde 4050 zor bulunuyor, komik.

Velhasıl, MSI Cyborg, Thin gibi modelleri düşünmeyin, nedenlerini bırakıyorum:

Lenovo LOQ Essential modeller var, onlara da bakmayın:

Bütçenizde alabileceğiniz en makul model muhtemelen bu:

teşekkür ederim yorum yazan herkese. baya düşündükten sonra ekran kartı 3050 olanı aldım çünkü ofis işleri için kullanılacak ve çok sık da açılmayacak. oyun bile yüklenmeyecek, hızı iyi olsun öncelik buydu. ekran kartı olmayan modelleri almak istemedim çünkü en azından photoshop vs için de kullanışlı olsun. diğer bilgisayarım da MSI THIN, rtx 4050 var. çok araştırmadan indirim varken almıştım. 2-3 senedir kullanıyorum. okulda vs günlük işleri yapmak için almıştım, bu şekilde kullanınca sessiz, güçlü bilgisayar. bence en kötü yanı sağ tarafında sayılar yok, excel vs işlerim olduğu için keşke cyborg olanı alsaydım diyorum, kablosuz numaratör aldım idare ediyor. Counter Source oynamayı seviyorum, bunu bile oynatırken fan çok çalışıyor ses yapıyor. bilgisayarı yormuyor belki ama fanlar bence biraz fazla ses yapıyor. yeni nesil oyunlarla uğraşanlar için zayıf kalır belki ama genel olarak güzel, kibar laptop