Bütçe
35.000 TL
Hocam, konuyu hortlatmak gibi olacak ancak ben de sizin aldığınız XG27ACDMs ile Alienware AW2725D arasında kaldım. Nasıl memnun musunuz? İlk defa OLED kullanacağım alırsam, bilmem gerekenler nelerdir?

Ayrıca @BerkayZ87 hocam, şu an ASUS 3500₺ kadar daha pahalı aradaki fiyat farkına değer mi, düşünceleriniz nelerdir?

Güncelleme: MO27Q2 an itibari ile Sinerji'de 27.800TL ile stoka girmiş durumda. ASUS XG27ACDMs ise Vatan'da 30.700TL. İkisi arasında kaldım.

@2254

SRGB moduyla işin varsa Gigabyte, yoksa Dell al geç, ASUS için aradaki fark kesinlikle verilmez.

sRGB moduyla işin varsa Gigabyte, yoksa Dell al geç, ASUS için aradaki fark kesinlikle verilmez.

Sağ olun hocam teşekkürler, Gigabyte'a daha yakın gibiyim. 30k bandında başka öneriniz olur mu acaba yoksa fiyat aralığı OLED'e giriş seviyesi olduğundan çok fark yaratmaz mı diğer benzer fiyatlı ürünler ile?

Sağ olun hocam teşekkürler, Gigabyte'a daha yakın gibiyim. 30k bandında başka öneriniz olur mu acaba yoksa fiyat aralığı OLED'e giriş seviyesi olduğundan çok fark yaratmaz mı diğer benzer fiyatlı ürünler ile?

Serbest piyasa ve markadan ötürü fiyatlar değişken, yoksa kalite benzer.

Hocam, konuyu hortlatmak gibi olacak ancak ben de sizin aldığınız XG27ACDMs ile Alienware AW2725D arasında kaldım. Nasıl memnun musunuz? İlk defa OLED kullanacağım alırsam, bilmem gerekenler nelerdir?

Ayrıca @BerkayZ87 hocam, şu an ASUS 3500₺ kadar daha pahalı aradaki fiyat farkına değer mi, düşünceleriniz nelerdir?

Güncelleme: MO27Q2 an itibari ile Sinerji'de 27.800TL ile stoka girmiş durumda. ASUS XG27ACDMs ise Vatan'da 30.700TL. İkisi arasında kaldım.

@2254

Selam ben de sizin gibi ilk defa OLED monitör kullanıyorum tabii ki inanılmaz güzel geliyor. Burada şuna dikkat etmeniz lazım (parlak-glossy) ekran mı yoksa daha mat mı? Bir de OLED var qoled var. Alienware o modelini bilmiyorum aradaki farkları inceleyip karar verirsiniz ama benim aldığım ASUS modelinde sensör var. OLED yanmasını önlemek için masa başından kalktığınızda monitörü kapatıyor. Bence çok faydalı.