YXEL Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.920 Çözümler 34 Beğeniler 2.428 Yer Ankara 18 Nisan 2025 #11 @Onur Karadağ Önerileri lütfen dikkate alın. Almayı düşündüğünüz sistem çok kötü ve çok pahalı. Sadece kötü demiyoruz, çok kötü.
@Onur Karadağ Önerileri lütfen dikkate alın. Almayı düşündüğünüz sistem çok kötü ve çok pahalı. Sadece kötü demiyoruz, çok kötü.
KS KS Onur Karadağ Çalışkan Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Beğeniler 13 18 Nisan 2025 #12 YXEL dedi: @Onur Karadağ Önerileri lütfen dikkate alın. Almayı düşündüğünüz sistem çok kötü ve çok pahalı. Sadece kötü demiyoruz, çok kötü. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilginiz için şuan işteyim müsait oldukça inceleyeceğim satıcılarına kadar bakıyorum. YXEL dedi: @Onur Karadağ Önerileri lütfen dikkate alın. Almayı düşündüğünüz sistem çok kötü ve çok pahalı. Sadece kötü demiyoruz, çok kötü. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilginiz için şu an işteyim müsait oldukça inceleyeceğim satıcılarına kadar bakıyorum.
YXEL dedi: @Onur Karadağ Önerileri lütfen dikkate alın. Almayı düşündüğünüz sistem çok kötü ve çok pahalı. Sadece kötü demiyoruz, çok kötü. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilginiz için şuan işteyim müsait oldukça inceleyeceğim satıcılarına kadar bakıyorum. YXEL dedi: @Onur Karadağ Önerileri lütfen dikkate alın. Almayı düşündüğünüz sistem çok kötü ve çok pahalı. Sadece kötü demiyoruz, çok kötü. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilginiz için şu an işteyim müsait oldukça inceleyeceğim satıcılarına kadar bakıyorum.