Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
500 Hz OLED monitör almak istiyorum. 1440p ama 'yanma sorunu' vs. duyuyorum. Ne yapmak gerek? Yeni monitörler mi beklemeli? Var mı böyle sorunlar gerçekten? Bütçe 35k aşmayı düşünmüyorum.
500 Hz OLED monitör almak istiyorum. 1440p ama 'yanma sorunu' vs. duyuyorum. Ne yapmak gerek? Yeni monitörler mi beklemeli? Var mı böyle sorunlar gerçekten? Bütçe 35k aşmayı düşünmüyorum.
Yeni nesil OLED alırsanız, parlaklığı makul seviyede tutarsanız, OLED Care özelliklerini de aktif ederseniz, ve çok uzun süre hareketsiz resim kalmadığı sürece zor yanar.
Yeni nesil OLED alırsanız, parlaklığı makul seviyede tutarsanız, OLED care özelliklerini de aktif ederseniz, ve çok uzun süre hareketsiz resim kalmadığı sürece zor yanar.
500hz neden? Rekabetçi FPS oyunlar oynayacaksanız o zaman 2K neden? Bildiğim kadarıyla CS'de absürd bir düşük çözünürlük kullanılıyordu 4:3 görüntü formatında.
500Hz neden? Rekabetçi FPS oyunlar oynayacaksanız o zaman 2K neden? Bildiğim kadarıyla CS'de absürt bir düşük çözünürlük kullanılıyordu 4:3 görüntü formatında.