Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 35.000 TL
SAMSUNG 27" LS27FG602SUXUF ODYSSEY G6 0.03Ms(GTG) 500Hz QHD OLED Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG 27" LS27FG602SUXUF ODYSSEY G6 0.03Ms(GTG) 500Hz QHD OLED Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Yeni nesil OLED alırsanız, parlaklığı makul seviyede tutarsanız, OLED Care özelliklerini de aktif ederseniz, ve çok uzun süre hareketsiz resim kalmadığı sürece zor yanar.500 Hz OLED monitör almak istiyorum. 1440p ama 'yanma sorunu' vs. duyuyorum. Ne yapmak gerek? Yeni monitörler mi beklemeli? Var mı böyle sorunlar gerçekten? Bütçe 35k aşmayı düşünmüyorum.
ASUS, Samsung, LG iyidir
Öğrenci değilim üstadım.Öğrenci indirimi uygulanıyorsa 34.999 TL oluyordu sanırsam.SAMSUNG 27" LS27FG602SUXUF ODYSSEY G6 0.03Ms(GTG) 500Hz QHD OLED Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG 27" LS27FG602SUXUF ODYSSEY G6 0.03Ms(GTG) 500Hz QHD OLED Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yeni nesil OLED alırsanız, parlaklığı makul seviyede tutarsanız, OLED care özelliklerini de aktif ederseniz, ve çok uzun süre hareketsiz resim kalmadığı sürece zor yanar.
ASUS, Samsung, LG iyidir.
Nasıl anlarım yeni nesil olduğunu? Ve bu monitörü 1080p kullansam olur mu, şimdilik?
1080p kullanırsınız tabii ama 1080p'de 720p oyun oynamaya benzer. Mümkünse 2K kullanın.Öğrenci değilim üstadım.
Nasıl anlarım yeni nesil olduğunu? Ve bu monitörü 1080p kullansam olur mu, şimdilik?
Çevrenizde öğrenci olan biri olsa yeter, sizin öğrenci olmanıza gerek yok.
Ekran kartım iyi fps vermez maalesef. Çok mu bozulur?1080p kullanırsınız tabii ama 1080p'de 720p oyun oynamaya benzer. Mümkünse 2K kullanın.
500Hz neden? Rekabetçi FPS oyunlar oynayacaksanız o zaman 2K neden? Bildiğim kadarıyla CS'de absürt bir düşük çözünürlük kullanılıyordu 4:3 görüntü formatında.
Rekabetçi oyunlar oynuyorum ama görüntü de biraz güzel olsun istiyorum hocam. IPS sıktı.
Biliyorum da öyle yapmam, sağ olun yine de.Çevrenizde öğrenci olan biri olsa yeter, sizin öğrenci olmanıza gerek yok.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-