Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 35.000 TL
S24 veya S25 FE. Bu bütçede ki en iyi telefonlar. Tabii oyun için daha iyi seçenekler olabilir bazı yerlerden kısılarak.Merhaba, minimum 256 GB hafızalı ve Fortnite, Genshin Impact gibi oyunları oynatacak Android telefon arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
- Makaleler
- 6
Merhaba, minimum 256 GB hafızalı ve Fortnite, Genshin Impact gibi oyunları oynatacak Android telefon arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
S25 FE. Eğer iyi batarya istemiyorsan S24.
- Makaleler
- 1
Honor 400 Pro - Xiaomi 15T - S25 FE - S24.
S24 veya S25 FE. Bu bütçede ki en iyi telefonlar. Tabii oyun için daha iyi seçenekler olabilir bazı yerlerden kısılarak.
Cevap yazan herkese teşekkür ederim ayrıca Samsung Galaxy S25 FE ve Xiaomi 15t ve bu fiyat bandında en başta Honor 400 Pro olmak üzere diğer rakiplerine göre zayıf kalmiyor mu acaba hem oyunda hem günlük kulanımda.
- Makaleler
- 1
Günlük kullanımda bu cihazların hiçbiri problem yaşatmaz ama oyunlar ayrı;Cevap yazan herkese teşekkür ederim ayrıca Samsung Galaxy S25 FE ve Xiaomi 15t ve bu fiyat bandında en başta Honor 400 Pro olmak üzere diğer rakiplerine göre zayıf kalmiyor mu acaba hem oyunda hem günlük kulanımda.
CPU-GPU performansı-verimliliği, soğutma kapasitesi, cihaz yazılım kararlığı ve oyun optimizasyonu gibi etkenler oyun deneyimini etkiler.
Bu cihazlarda kullanılan işlemcilerin performans testlerine ve skorlarına bakmadım, bu konu için farklı kullanıcıların fikirlerini almanızı öneririm, mobil cihaz piyasasını takip etmiyorum.
Günlük kullanımda bu cihazların hiçbiri problem yaşatmaz ama oyunlar ayrı;
CPU-GPU performansı-verimliliği, soğutma kapasitesi, cihaz yazılım kararlığı ve oyun optimizasyonu gibi etkenler oyun deneyimini etkiler.
Bu cihazlarda kullanılan işlemcilerin performans testlerine ve skorlarına bakmadım, bu konu için farklı kullanıcıların fikirlerini almanızı öneririm, mobil cihaz piyasasını takip etmiyorum.
Anladım teşekkür ederim ayrıca şu an iPhone 13 128 GB yıldız ışığı kullanıyorum ve S25 FE ye gecmeye karar verdim S25 FE beni ortalama kac yıl götürür genish impact ve Fortnite dışında oyun oynamiyorum ve instrgsm ve TikTok dışında uygulama kulanmiyorum (not: iPhone 13'ü PS5 almak icin değiştiriyorum)
- Makaleler
- 6
Cevap yazan herkese teşekkür ederim ayrıca Samsung Galaxy S25 FE ve Xiaomi 15t ve bu fiyat bandında en başta Honor 400 Pro olmak üzere diğer rakiplerine göre zayıf kalmiyor mu acaba hem oyunda hem günlük kulanımda.
Üçünü kıyaslarsak.
Günlük kullanımda hepsi iyi.
Bataryada (verdiği ekran süresi) en iyisi Honor 400 Pro en kötüsü Xiaomi 15t.
Kamera konusunda arka kamera Honor 400 Pro ön kamera S25 FE. Video vs de S25 FE.
Oyunda hepsi iyi. Üçüde 120-90 FPS oynatır.
Malzeme kalitesi, yazılım ve tasarım (şahsi) S25 FE.
Kutu içeriği Xiaomi 15t ile Honor 400 Pro.
Uzun ömürlülük S25 FE > Xiaomi 15t > Honor 400 Pro
Olarak kıyaslayabiliriz. Burada en mantıklı seçenek S25 FE olur.
Ama bütçe çıkıp Xiaomi 15t Pro alırsan hepsinden daha iyi bir cihaz alırsın mesela.
Ya da magic 7 Pro alırsan yine hepsinden iyi cihaz alırsın.
Anladım teşekkür ederim ayrıca şu an iPhone 13 128 GB yıldız ışığı kullanıyorum ve S25 FE ye gecmeye karar verdim S25 FE beni ortalama kac yıl götürür genish impact ve Fortnite dışında oyun oynamiyorum ve instrgsm ve TikTok dışında uygulama kulanmiyorum (not: iPhone 13'ü PS5 almak icin değiştiriyorum)
S25 FE 7 yıl güncelleme desteğinin son yıllarda iyi optimize ile kaldırır.
Yani 7 yıl güncelleme + son Android desteği ile +10 yılda gidebilir ama cihazın bataryasını sürekli değiştirmeniz gerekecek.
bana dersen 10 yıl ve üstü gider mi? Sanmam. 6 yılı var.
- Makaleler
- 1
Bu bütçedeki orta segment cihazlar ortalama 5-6 sene götürür, elbette birkaç sene sonra batarya değiştirmen gerekir.Anladım teşekkür ederim ayrıca şu an iPhone 13 128 GB yıldız ışığı kullanıyorum ve S25 FE ye gecmeye karar verdim S25 FE beni ortalama kac yıl götürür genish impact ve Fortnite dışında oyun oynamiyorum ve instrgsm ve TikTok dışında uygulama kulanmiyorum (not: iPhone 13'ü PS5 almak icin değiştiriyorum)
Galaxy S25FE,Honor 400 Pro.Merhaba, minimum 256 GB hafızalı ve Fortnite, Genshin Impact gibi oyunları oynatacak Android telefon arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-