En fazla 35.000 TL bütçem var. Mümkünse ısınma ve kronik sorunu olmayan, en az RTX 4060 olan bir bilgisayar istiyorum. İşlemci için ilk tercihim i7 olur. RAM'i ise 32 GB olsa iyi olur. @Recep Baltaş hocam bu arada sizin de önerinizi almak istiyorum mümkünse. Teşekkürler.
Asus ve MSI tarafında hangi cihazlar olabilir? İsteklerimi karşılamasa da olur. Bu arada Lenovo LOQ Türkçe klavye değil diye biliyorum. O yüzden ilk tercihim o değil.
Giriş segmentte başarılı cihazları yok ısı ve fan sesi problem olmazsa yukarıdaki Nitro 5 iyi performans veriyor. LOQ modeli daha düşük dB ile çalışıyor ve daha konforlu bir kullanım veriyor. Marka olarak illa MSİ istiyorsanız şu model olabilir. Ama panel olarak attığımız modellere göre zayıf ve ısı problemi var throttle'a girdiği yerler çokça oluyor.
Giriş segmentte başarılı cihazları yok ısı ve fan sesi problem olmazsa yukarıdaki Nitro 5 iyi performans veriyor. LOQ modeli daha düşük dB ile çalışıyor ve daha konforlu bir kullanım veriyor. Marka olarak illa MSİ istiyorsanız şu model olabilir. Ama panel olarak attığımız modellere göre zayıf ve ısı problemi var throttle'a girdiği yerler çokça oluyor.