35.000 TL laptop önerisi

Bütçe
35.000 TL
Hocam Lenovo LOQ'da Türkçe klavye göremedim. O yüzden tercih etmeyi düşünmüyorum. Bu arada SSD kapasitesi daha yüksek olan modelleri hangileri? Bütçemi ne kadar aşar?

Nitro modelleri ve Katana modelleride İngilizce Q klavye. Bu bir şartsa çoğu laptopu elememiz gerekir.

Nitro modelleri ve Katana modelleride İngilizce Q klavye. Bu bir şartsa çoğu laptopu elememiz gerekir.
Hmm kusura bakmayın bilmiyordum onları. Türkçe Q olarak ne alınabilir? Okul için de kullanılacak çünkü.

Hmm kusura bakmayın bilmiyordum onları. Türkçe Q olarak ne alınabilir? Okul için de kullanılacak çünkü.
Sadece Ö gibi harflerin logosu yok o harfler çalışıyor elbette sorun etmeyin. Ö tuşu gibi kullanılamaz gibi bir durum yok.

İfadeler: ADT
Sadece Ö gibi harflerin logosu yok o harfler çalışıyor elbette sorun etmeyin. Ö tuşu gibi kullanılamaz gibi bir durum yok.
Evet hocam biliyorum çalıştığını evde ingilizce Q olan bir laptop daha var. Fakat hangisi hangisi onu hatırlaması zor oluyor. Büyük ihtimalle İngilizce Q alırım ama yine de Türkçe Q önerisi de duymak isterim.

Monster ister misiniz?

Tamam, İngilizce Q alacağım.

Tekrar mesaj yazmak zorunda kaldım çünkü dün 34999 TL olan Acer laptop 37999'a geri çıkmış. Başka laptop öneriniz var mı?

@Ruindry
@mortem.dll
Bütçenize uygun F/P ASUS ürünü olmadığı için, Acer'de zamlandıysa eğer, geriye konunun başında attığımız HX işlemcili LOQ kalıyor. O modele +8 RAM ekleyip devam edin.

Bütçenize uygun F/P ASUS ürünü olmadığı için, Acer'de zamlandıysa eğer, geriye konunun başında attığımız HX işlemcili LOQ kalıyor. O modele +8 RAM ekleyip devam edin.
Peki F/P bir ASUS almak istesem bütçemi ne kadar arttırmam lazım? Veya MSI?

Peki F/P bir ASUS almak istesem bütçemi ne kadar arttırmam lazım? Veya MSI?

Attığım Katana'yı alabilirsiniz. Dediğim gibi sağlam bu bütçede ASUS yok gerek de yok. ASUS kalitesi ve MSI kalitesi diye söz konusu bir şey yok bu bütçedeki laptoplarda kaliteli değiller sadece markadan satıyorlar.

Peki sizin bu bütçeyi arttırmaya değecek laptop var dediğiniz bir laptop var mı?

@Ruindry
@mortem.dll

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…