Hocam Lenovo LOQ'da Türkçe klavye göremedim. O yüzden tercih etmeyi düşünmüyorum. Bu arada SSD kapasitesi daha yüksek olan modelleri hangileri? Bütçemi ne kadar aşar?
Evet hocam biliyorum çalıştığını evde ingilizce Q olan bir laptop daha var. Fakat hangisi hangisi onu hatırlaması zor oluyor. Büyük ihtimalle İngilizce Q alırım ama yine de Türkçe Q önerisi de duymak isterim.
Evet hocam biliyorum çalıştığını evde İngilizce Q olan bir laptop daha var. fakat hangisi hangisi onu hatırlaması zor oluyor. Büyük ihtimalle İngilizce Q alırım ama yine de Türkçe Q önerisi de duymak isterim.
Bütçenize uygun F/P ASUS ürünü olmadığı için, Acer'de zamlandıysa eğer, geriye konunun başında attığımız HX işlemcili LOQ kalıyor. O modele +8 RAM ekleyip devam edin.
Bütçenize uygun F/P ASUS ürünü olmadığı için, Acer'de zamlandıysa eğer, geriye konunun başında attığımız HX işlemcili LOQ kalıyor. O modele +8 RAM ekleyip devam edin.
Attığım Katana'yı alabilirsiniz. Dediğim gibi sağlam bu bütçede ASUS yok gerek de yok. ASUS kalitesi ve MSI kalitesi diye söz konusu bir şey yok bu bütçedeki laptoplarda kaliteli değiller sadece markadan satıyorlar.
Attığım Katana'yı alabilirsiniz. Dediğim gibi sağlam bu bütçede ASUS yok gerek de yok. ASUS kalitesi ve MSI kalitesi diye söz konusu bir şey yok bu bütçedeki laptoplarda kaliteli değiller sadece markadan satıyorlar.