35.000 TL'ye iPhone 13’ten hangi Android’e geçilmeli?

Bütçe
35.000 TL

Hocam ben sana şöyle söyleyeyim, HyperOS evet aşırı iyi bir yazılım değil, ama kesinlikle abartıldığını düşünüyorum. Yani aman aman kötü, insanı çıldırtacak bir yazılım değil. Hele ki telefonu günlük hayatta normal işler için kullacaksanız bence 1-2 ayarla hiç bozmaz.
Yurt dışı telefona asla girmemeye yeminli gibiydim, fakat çevremdeki herkes ios telefonlar da dahil hep yurt dışı alıyorlardı. Fiyat farkı çok yüksek, üstelik bir telefonu garantili alsanız bile bazı firmalar umursamıyor bile. Zaten telefonu alsan bile dikkatli kullanımda 1-2 yıl sorun çıkmaz, 1-2 yıldan sonra da garantiler bakmaz zaten. Şahsi fikrim xiaomi bu kadar amiral gemisi telefon çıkarıp piyasada hakim olduğu için, ilerideki güncellemelerde bu reklam işine bir düzenleme getirebilir. Tabi karar sizin.
Yurt içi telefon alma konusunda ise bence kesinlikle s25 fe almanızı tavsiye ederim, diğerleri verdiğin paranın hakkını vermiyor gibi hissettiriyor bana.

En iyisi fiziksel mağazaya gidip canlı canlı görmek.

DNS kurdumu çoğu engelleniyor. Aşırı büyük bir sorun değil.
Bir ara bakacağım gidip, telefonuma ne kadar indirim yapılır onu da sormak lazım, kendim fiziksel almaya da daha yakınım. Engelleniyorsa sıkıntı yok ya hallederiz.
Bütün Çinli markalar... Bunun sorun olup olmadığı sana bağlı .
Birkaçı hariç hepsi Çinli değil mi piyasadaki markaların . F/P olanları için alınabilir diye bakıyorum gene de.
Yani UI benim için aşırı önemli değil ama iOS kadar pratik olmayacağının da farkındayım fakat alışacağıma inanıyorum aşırı büyük bir sorun değil bence.

Yurt dışı konusunda aslında babam falan yurt dışı kullanıyor ama ben ne yaparım emin değilim, S25 FE'yi de düşüneceğim fakat bataryasının kalitesini de bir araştıracağım, çok iyi değil dendi çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…