Makaleler
1
Yer
Queens
iPhone 13'e 27.500 lira teklif geldi. Eğer satarsam Xiaomi'nin kendi sitesinde 3000 lira kuponla POCO X8 Pro alabiliyorum 25 bin civarına. Sizce mantıksız mı? Önemli olan kamera. Performans olarak pişman olacağımı sanmıyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2 yıldır POCO X6 Pro kullanıyorum normal kullanımda sorun yaşamadım lakin navigasyon düzgün ölçüm yapmaması ve telefonla konuşurken saçma sapan ekran açılması deli ediyor. Zaten oyun oynamıyorum, oyun hariçi ortalama bir telefondan farkı yok bence değmez. Kamerası da ışık iyiyse iyi şu anki seride bunları çözdüler mi bilmiyorum ama ben geçmezdim.

Hocam hiç ekleyemiyorum maalesef. 2. el S24 nasıl olur? 6 ay garantili 26.500 TL.
Kamerasi bayagi iyi. Eski bir S23 kullanicisi olarak oneririm S24'u. Fakat prize bagli yasayacaksin muhtemelen. Plus al bence. S23+ mesela. Hem bataryasi iyi hem kamerasi hem de paneli. Fiyati da Ultra'lar gibi sisik degil.

Kamerasi bayagi iyi. Eski bir S23 kullanicisi olarak oneririm S24'u. Fakat prize bagli yasayacaksin muhtemelen. Plus al bence. S23+ mesela. Hem bataryasi iyi hem kamerasi hem de paneli. Fiyati da Ultra'lar gibi sisik degil.

Tamamdır hocam onlara da bir bakayım. Teşekkürler yardımın için.

@Simon, hocam bütçeyi artırdım diyebilirim. İndirim denk getirirsem S24 veya S25FE alacağım. Kamera konusunda hangisi sizce?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam onlara da bir bakayım. Teşekkürler yardımın için.

@Simon, hocam bütçeyi artırdım diyebilirim. İndirim denk getirirsem S24 veya S25FE alacağım. Kamera konusunda hangisi sizce?
S24'un bataryasi kotu. Memnun kalacagini sanmam. S25 FE alabilirsin. S24+'la ayni cihaz kamera olarak. Daha iyisini istiyorum dersen bu arkadasi oneririm kamera icin.
Fakat isinma problemi yasayanlar var. Gerci ayni sorunu S24 FE'de de vardi. Muhtemelen termal yapi olarak bir gelistirme yapilmadi S25 FE'de. Bu butcenin en iyi telefonlari S25 FE ve Nothing Phone (3). Ayrica kamera olarak fark mevcut. Nothing'in kamerasi Honor 400 Pro'dan iyi ayrica bunuda belirteyim.

S24'un bataryasi kotu. Memnun kalacagini sanmam. S25 FE alabilirsin. S24+'la ayni cihaz kamera olarak. Daha iyisini istiyorum dersen bu arkadasi oneririm kamera icin.
Fakat isinma problemi yasayanlar var. Gerci ayni sorunu S24 FE'de de vardi. Muhtemelen termal yapi olarak bir gelistirme yapilmadi S25 FE'de. Bu butcenin en iyi telefonlari S25 FE ve Nothing Phone (3). Ayrica kamera olarak fark mevcut. Nothing'in kamerasi Honor 400 Pro'dan iyi ayrica bunu da belirteyim.

Nothing 3A Pro nasıl olur sizce? Önceliğim kamera. 35 bine kadar çıkamam maalesef

Nothing 3A Pro nasıl olur sizce? Önceliğim kamera. 35 bine kadar çıkamam maalesef
Zoom'da gayet iyi ozellikle. Zaten benim elimdeki Phone (1) bile iPhone 12 ile iPhone 13 arasinda kamera kalitesi. İncelemesini oku istersen. 25 bine oneririm. Performans isteseydin Poco onerirdim ancak Poco'nun kamera gucu cok dusuk hala.
İnceleme:

Sana kamera lazim oldugundan sadece attigim sayfayi okuyabilirsin. Ayrica Phone 3a Pro ile cekilmis fotograflar mevcut. Gece cekimi vb gibi testler mevcut. Ayar yapmiyorlar ayrica fotograf cekerken. Kutudan ciktigi gibi.