35.000 TL’ye iPhone önerisi

Bütçe
35.000 TL

bloodsay

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,
₺35.000’ye alınabilecek iPhone modeli önerir misiniz? Şu an iPhone XR kullanıyorum.

iPhone 14 modeli düşündüm ama fiyatlar çok değişken. Ortalama 3 yıl kullanım sağlaması yeterli olacaktır. Sonrasında yine farklı bir modele geçebilirim
Eğer iPhone 14 sıfırsa ve kesin olarak yeni bir modele geçeceksen mantıklı. Ama kesin değilse daha güncel olduğundan dolayı 2. el 16e daha mantıklı olacaktır.

Eğer iPhone 14 sıfırsa ve kesin olarak yeni bir modele geçeceksen mantıklı. Ama kesin değilse daha güncel olduğundan dolayı 2. el 16e daha mantıklı olacaktır.

14 sıfır olanlar 45.000₺ ve üzeri fiyatlar ile satılıyor. Çok telefon değiştiren biri değilim. O nedenle 3 sene sonra model değiştiririm.

Illa iPhone alacaksan 5 daha koy 16e al. 13 ve 14 coplerine o paralar verilmez artik.

Klasik olacak ama uzun yıllardır iPhone kullanıyorum. Belli dönemler de kısa süreli olarak ikinci telefon konumu da farklı android cihazlar deneyimledim ama kullanımı ilgimi çekmedi.
Anladim. 16e'yi alirsan ve pisman olursan elden cikarmasi rahat olur. Yani yine Android alabilirsin. Sifir veya ikinci el 16e dusunebilirsin. Duz 15'den daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…