Bütçe
35.000 TL

ahmetefeozturk1

Gelişen
Merhaba,

Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisiyim. Kart tasarımı, 3 boyutlu tasarım vs. için programlar kullanmaya başlayacağım. Bataryası ve işlemcisi sağlam, ekran kartı da son model olmasa da idare edecek cinsten (oyun da oynuyorum) laptop önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. (teknik detayları falan çok iyi bilmiyorum)

Merhaba,

Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisiyim. Kart tasarımı, 3 boyutlu tasarım vs. için programlar kullanmaya başlayacağım. Bataryası ve işlemcisi sağlam, ekran kartı da son model olmasa da idare edecek cinsten (oyun da oynuyorum) laptop önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. (teknik detayları falan çok iyi bilmiyorum)
35K'ya işlemci önemliyse ikinci el M3/M2 bakacaksın ya da bütçeyi artıracaskın.

Mesela bu cihaz işini görür ama 42K. Çıkamazsan ya işlemciyi feda edeceksin ya da GPU'yu.

Merhaba. Mac tercih eder misiniz? Batarya ve CPU olarak cok gucludur ama oyun oynamak sikinti eder biraz.

Mac'in pil omru gereksiz uzun ve bataryada calisirken performans dususu olmuyor, ama dedigim gibi oyun bir yere kadar oluyor.

Butcenize uygun olarak M2 Air var:
https://www.hepsiburada.com/apple-m...sayar-yildiz-isigi-mc7w4tu-a-pm-HBC000078JDQP

Eger 40K'ya cikarsaniz M4 Air de alabilirsiniz.

Mac tercih etmeyecekseniz agir PC'ler alacaksiniz Gaming olarak. Son AMD APU'lar cok saglamdi ve ince makinelerdi ama o fiyata var mi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: