Bütçe
35.000 TL

Semih 3

Başarılı
Üniversiteye gideceğim. Bölümüm Siber Güvenlik üzerine ve bilgisayarım var. Dersler için laptop almayı düşünüyorum. Eğer laptop güzelse 35'e kadar da çıkabilirim ama 30-33 arası olması yeterli.

1.Laptop (Normalde 33 idi, yükselmiş, tekrar düşeceğini düşünüyorum.)

2.Laptop

3.Laptop

3. laptop hoşuma gitti. Herhangi bir sıkıntısı var mı alınır mı?

Teşekkürler.

Üniversiteye gideceğim. Bölümüm Siber Güvenlik üzerine ve bilgisayarım var. Dersler için laptop almayı düşünüyorum. Eğer laptop güzelse 35'e kadar da çıkabilirim ama 30-33 arası olması yeterli.

2.Laptop

3.Laptop

Teşekkürler.
3. Laptop güzel fakat oyuncu laptopu olduğundan doğal olarak her oyuncu laptopunda ses sorunu vardır. Fan sesi üniversitede sıkıntı olur mu?
Güç ayarlarından güç tasarrufuna alınabilir aslında.

3. laptopun sıkıntısı, Essential model olması. Essential modeller, 65 Watt GPU ile gelir. Okuyacağınız bölümde çoğunlukla oyuncu laptopu tercih edenlerle dolu olur büyük ihtimalle. Fan sesi sorun yaratmaz öyle olursa.
Her türlü bu daha performanslı olur değil mi? Herhangi bir sorunu var mı anakartta falan.

Başka önerebileceğiniz laptop varsa önerilere açığım yoksa bunu alacağım. Şuan en iyisi bu mu sizce? Sorun çıkarmaması için lenovo tercih ettim.

2.Laptop

3.Laptop

Teşekkürler.
Aynı fiyat bandında RTX 3050'li laptopları araştırdım. Hepsinin ram miktarı 8gb, senin seçtiğin ise RAM olarak daha iyi düzeyde. Ben olsam alırdım. İnternette incelemesi veya yorumu varsa okumanı öneririm.