Bütçe
35.000 TL
Merhaba. Babama telefon bakıyoruz. Bütçe 30.000-35.000 TL civarı. Mümkünse sorun çıkartmayacak bildiğiniz telefon var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

Merhaba. Babama telefon bakıyoruz. Bütçe 30.000-35.000 TL civarı. Mümkünse sorun çıkartmayacak bildiğiniz telefon var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

S24 Honor 400 Pro Mi 14T bulunuyor.
S24 yazılım ve premium kasası, daha iyi parmak izi avantajı bulunuyor.
Honor 400 Pro ile Mi 14T'yi kıyaslarsak Mi 14T ana kamerada oldukça başarılı ama daha çok oyunculara önerdiğim telefon. Eğer babanız günlük kullanıcıysa Honor 400 Pro almasını öneririm ikisi arasından.
S24 ile Honor 400 Pro ise size kalmış bir şey. Bataryada Honor 400 Pro çok daha iyi.
Mesela ben Honor 400 Pro alırdım.

iPhone 13 alınabilir. Aldığım zaman herkes donma ve ısınma problemi çıkaracağını söyledi ancak ben her şeyi rahat rahat kullanabiliyorum. Kamerası da ortalamanın üstünde.

Ek olarak iOS 26 çıktığından beri kurulu ve hiçbir problem yaşamadım

iPhone 13 alınabilir. Aldığım zaman herkes donma ve ısınma problemi çıkaracağını söyledi ancak ben her şeyi rahat rahat kullanabiliyorum. Kamerası da ortalamanın üstünde.

Ek olarak iOS 26 çıktığından beri kurulu ve hiçbir problem yaşamadım

iPhone 13 bunların arasında en mantıksız olanı. 2021 yılında çıkmış artık eski bir telefon almak doğru değil.