35.000 TL'ye kadar toplama sistem önerisi

Bütçe
35.000 TL

NaesKey

Üyecik
Bu bütçede neler yapabilirim? Aklımda RX 9060 XT ve 7500F kombosu var diğer bileşenlerle bütçeyi aşar mı? AM5 yapmak istemiyordum bu bütçede ama ekran kartını besleyebilecek bir islemci lazım olduğundan AM5 seçtim
Ya da başka bir alternatif olarak ekran kartını RTX 3060 ya da RTX 5060 ve işlemciyi Ryzen 7 5700X yapsam diğer bileşenleri daha kaliteli seçsem? Nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun iyi sistemlermis. Tanıdığımız bir bilgisayarcı var ona toplatmayı düşünüyorum ama eğer babamı bu sitelere guvendirmeyi basarabilirsem alabilirim. En büyük sorun parça sıkıntısı falan olursa muhattap bulmada sanırım. Bu konuda bende ön yargiliyim itopyadan sistem alınır mı sizce?
Merhaba benim de bütçem 30.000TL civarında şu sistemi beğendim.

Fakat şu sistemi de 16 GB RAM ekleyip almak daha mantıklı gibi fakat 5.000TL fiyat farkı oluyor. Bir göz atın isterseniz sizde. Ben de ikisinden birisini alacağım bugün yarın sanırım.

Sağolun iyi sistemlermis. Tanıdığımız bir bilgisayarcı var ona toplatmayı düşünüyorum ama eğer babamı bu sitelere guvendirmeyi basarabilirsem alabilirim. En büyük sorun parça sıkıntısı falan olursa muhattap bulmada sanırım. Bu konuda bende ön yargiliyim itopyadan sistem alınır mı sizce?
Ben iki kere hazır sistem, ve bir çok yan ürünnler satın aldım bi problem yaşamadım.

Tamamdır çok teşekkür ederim. büyük ihtimalle hazır sistem alıcam .10-15 bin lira daha kârlı sistemler buldum .Iyi sosyaller size

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt