Bütçe
35.000 TL

22723

Uzman
Maksimum bütçe 35 bin TL. Bir abimin kızı kullanacak; büyük ihtimalle sunum, PDF vs. gerektiren işlerde kullanacak. Ne istediğini tam bilmiyorum ama üzmeyecek ve Windows hazır gelecek bir laptop lazım. Ben bir tane gaming türü 3050 6 GB buldum; Vatandan Acer Nitro 5 3050 6 GB. Ama ince bir model de bakmak istiyorum. Şarjı uzun gidecek.

@talongod Hocam slim bir pc önerebilir misiniz?

@23783

Son düzenleme:
Aslında Mac daha rahat daha kullanışlı olur macOS çok basit Windows'a göre her şey yerli yerinde.

Hiç Mac kullanmamış birisine onu önerirsem bana patlar. Zaten kızla herhangi bir sohbetim yok tanımıyorum. Biraz PC işlerinde bilgim var diye hor görülüyorum zaten. Babası beni seviyor, sohbetimiz olmasa araştırmam. Gene de Windows bakmak gerek.

Sanırım bunu atacağım.

Maksimum bütçe 35 bin TL. Bir abimin kızı kullanacak; büyük ihtimalle sunum, PDF vs. gerektiren işlerde kullanacak. Ne istediğini tam bilmiyorum ama üzmeyecek ve Windows hazır gelecek bir laptop lazım. Ben bir tane gaming türü 3050 6 GB buldum; Vatandan Acer Nitro 5 3050 6 GB. Ama ince bir model de bakmak istiyorum. Şarjı uzun gidecek.

@talongod Hocam slim bir pc önerebilir misiniz?

@23783

Pil ömrü daha da uzun tutulmak isteniyorsa AMD CPU o konuda daha iyi. Bir de U işlemci; tadından yenmez.

M2'de bir seçenek.
Bilgisayardan hiç anlamayan birisiyse konu sahibine pürüz çıkartabilir. Sonuçta en popüler uygulamalar Windows tarafında var. Kişinin performansa vs. ihtiyacı yok anladığım kadarıyla.

Hiç Mac kullanmamış birisine onu önerirsem bana patlar. Zaten kızla herhangi bir sohbetim yok tanımıyorum. Biraz PC işlerinde bilgim var diye hor görülüyorum zaten. Babası beni seviyor, sohbetimiz olmasa araştırmam. Gene de Windows bakmak gerek.

https://app.hb.biz/9ZCPJAuDHF9c

Bu bana uygun geldi işlemcisi yüksek güç tüketmiyor orta şeker bir şey.
13.nesil 12.nesil h işlemcili bilgisayarlar da var ama onların şarjının bunun kadar uzun gideceğini düşünmüyorum.