Bütçe
35.000 TL
Hem üniversitesi hem SolidWorks'de ve ara sıra oyun için olacak. RTX 3000 serisi ve 50 watt ekran kartı olmazsa iyi olur. Bu model nasıldır?

Ne gibi oyunlar mesela? Eğer WoW gibi MacOS destekli oyunlar ise 40k'ya PT'den M4 Air al.

Universitede başın ağrır, günümüz gaming laptoplarının hepsinin batarya süresi 1-2 saat maksimum. 2005'de E1705 taşıyordum güdümlü füze gibi ağır bir şeydi, adaptor ile rahat 5kg geliyordu. Belim ağrırdı her gün. E1705'de zamanının en iyi gaming ve multimedia cihazı idi. Sub vs. vardı cihazda.

O yıllarda PowerBook kullanan sayılı kişi vardı ama çok memnundular.

RAM takviyesini Acer teknik servisine yaptirmali. Yoksa garanti disi kalir.
Termal macun bozuyordu yanlışım yoksa. Kendi Nitro 5'imde sorun çıkmamıştı.

Ne gibi oyunlar mesela? Eğer WoW gibi MacOS destekli oyunlar ise 40k'ya PT'den M4 Air al.

Universitede başın ağrır. 2005'de E1705 taşıyordum güdümlü füze gibi ağır bir şeydi, adaptor ile rahat 5kg geliyordu. Belim ağrırdı her gün. E1705'de zamanının en iyi gaming ve multimedia cihazı idi. Sub vs. vardı cihazda.

O yıllarda PowerBook kullanan sayılı kişi vardı ama çok memnundular.

SSD ve HDD bozuyordu yanlışım yoksa. Kendi Nitro 5'imde sorun çıkmamıştı.
Ben de Nitro 5 icin sordum RAM yukseltmesini. Bana bozdugunu soylediler. Bu bilgiyi gecen sene aldim. Su an durum nasil bilmiyorum.

Hocam kasa, fan sesi nasıl? Arkadaşımda Excalibur markalı uçuşa kalkan uçak gibi fan sesi vardı

Bir de 8 GB RAM takviyesi yaparsanız 35.000 TL'ye düştüğü an al. @Rauf

16 GB eklerim. 24 uzun vadede iş görür.

Wuthering Waves, BF6, PGR, CS2 vs. oyunları oynarım.

Hocam kasa, fan sesi nasıl? Arkadaşımda Excalibur markalı uçuşa kalkan uçak gibi fan sesi vardı.

Fan sesi muadillerine göre az. Sorun ya da rahatsızlık çıkarmaz iyi bir soğutması var çünkü.

16 GB eklerim. 24 uzun vadede iş görür.

Nasıl isterseniz.

Arkadaşımda Excalibur markalı uçuşa kalkan uçak gibi fan sesi vardı.

Çok bir şey beklememek lazım Casper sonuçta.