35.000 TL'ye oyuncu laptopu önerisi

Bütçe
35.000 TL
Hocam kasa, fan sesi nasıl? Arkadaşımda Excalibur markalı uçuşa kalkan uçak gibi fan sesi vardı

16 GB eklerim. 24 uzun vadede iş görür.

Wuthering Waves, BF6, PGR, CS2 vs. oyunları oynarım.
Ayni modeli kullaniyorum. Fan sesi yuksek ama sicakliklar yuksek degil. Guzel laptop.

@23783 @Simon hocam Amazon prime, Hepsiburada premium fırsatları başladı. Bu bütçeye yakın laptop bulabilir miyim?

En sorunlu modellerden olabilir . Hall sensör sorunu bütün Victuslar'da var ve bu modelin soğutması kötü diye biliyorum. Önerdiğim LOQ daha sorunsuz ve daha iyi soğutması.

En sorunlu modellerden olabilir . Hall sensör sorunu bütün Victuslar'da var ve bu modelin soğutması kötü diye biliyorum. Önerdiğim LOQ daha sorunsuz ve daha iyi soğutması.

1 haftada 4000 lira zamlanınca insanın alası kaçıyor. Sanki 1 haftada kriz çıkmış.

Tüm laptoplar öyle zaten. Markalar alanlar olsun da hemen yükselteyim fiyatı diyor. Marka fark etmez herkeste var bu huy.

Hocam, 6 GB VRAM yeterli olur mu? Battlefield 6, RDR2, WuVa, PGR oynasam yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…