Bütçe
35000

aerolips

Başarılı
Merhaba, sonunda hayal ettiğim oyun sistemimi topluyorum. 2K monitör, ekipmanlar ve ekran kartı olarak elimde 5070 var. Geri kalan parçalar için en fazla 35.000 TL bütçem var. Resimde gördüğünüz sistem sizce nasıl önerebileceğiniz değişiklik var mıdır? Sistemi itopya'dan toplattırıp alacağım parçalar oradan olsun lütfen.

1744123934035.webp

Dosya Ekleri

• 1744126391158.webp
    1744126391158.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba, sonunda hayal ettiğim oyun sistemimi topluyorum. 2K monitör, ekipmanlar ve ekran kartı olarak elimde 5070 var. Geri kalan parçalar için en fazla 35.000 TL bütçem var. Resimde gördüğünüz sistem sizce nasıl önerebileceğiniz değişiklik var mıdır? Sistemi itopya'dan toplattırıp alacağım parçalar oradan olsun lütfen.

Eki Görüntüle 138934
Özellikle neden İtopya? Çok kazık fiyatlar.

Toplamayı bilmiyorum, haliyle tek bir siteden almam gerekiyor o yüzden İtopya'yı seçmiştim farklı bir sitede uygunsa oradan da alabilirim.

9700x alacaksanız anakartı yüksek tutun derim

Toplamayı bilmiyorum, haliyle tek bir siteden almam gerekiyor o yüzden İtopya'yı seçmiştim farklı bir sitede uygunsa oradan da alabilirim.
itopya size monte şekilde gönderiyor mu bu parçaları

9700x alacaksanız anakartı yüksek tutun derim.
Anakarttan biraz kıstığımız için B650M-R var zaten; eğer yükseltmek isterse ,ki bence mantıklı olanı bu, daha iyi olanı da altta mevcut.
Bu tarz parça parça alacağınız zaman daha ucuza gelir, İtopya ve diğer sitelerde bu parçaları genellikle demonte şekilde gönderir. Özellikle sıvı soğutma gibi parçalar varken risk alınmaz.

Bütün parçaları site üzerinden alırsan daha pahalıya patlar ve daha kalitesiz parçalar kullanmak zorunda kalabilirsin. Arkadaşın topladığı sistem güzelmiş.