kabotajbayramı
Becerikli
Konuyu arkadaşım için açıyorum. Eskiden olsa kendim de araştırır ederdim ama yeni parçaların takibine yetişemedim. 5K civarı bir monitör ve 30k civarı bir sistem düşünüyor. En performanslısını ikinci elden temiz buluruz diye düşündüm. Olmadı parça parça bakıp PSU gibi parçaları sıfır da alabiliriz. Genelde LoL oynayan biri ve LoL'de alabileceği maksimum FPS'i istiyor ona göre de bir monitör istiyor. DDR4 AM4 olur diye düşündüm. LoL biraz eski bir oyun olduğu için daha güçlü bir işlemci daha iyi olacaktır. Tavsiyelerinize ihtiyacım var ona göre sarı siteyi tarayıp bu işi olabildiğince hızlı halletmek istiyorum. Toplu PC varsa önerebileceğiniz İstanbul'dayız direkt de alabiliriz. Şimdiden teşekkürler.
Ayrıca almadan önce yapılması gereken testler hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Tamamıyla sıfır vade farksız 3 taksit gibi opsiyonlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Ayrıca almadan önce yapılması gereken testler hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Tamamıyla sıfır vade farksız 3 taksit gibi opsiyonlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: