35.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
35.000

Samettt

Çalışkan
Öncelikle bu işlerden fazla anlamam.
  • Şu an elimde RTX 3050 Ti, i5 11. Nesil, 512 GB SSD ve 8 GB RAM'li bir laptop var ASUS TUF F15. Garantisi devam ediyor. Bunu kaça satabilirim?
  • Masaüstü önerileriniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer AMD ekran kartı ve işlemci isterseniz bu olabilir:

Intel ve NVIDIA ikilisi istiyorsanız da bu:

Hocam monitörde dahil buna.

Zaten attığım sistemler tam olarak bütçenizi doldurmuyor, dizüstü bilgisayarınızı da satacağınızı hesaba katarsak bunlar olabilir, bence monitör için bilgisayardan kısmayın:
Yukarıdaki bu monitör çok iyi ancak indirimde sanırım, indirimin bitmesine karşın birkaç model daha atayım:

34 verip 7700 almak içler acısı halen rayına oturmadı bu hazır sistemler, ayrıca alternatif olarak ben de bunu önerebilirim.

Dizustü ile 35k hocam.

4060 Ti RTX 3080 le eşit diyorlardı ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?

Merhaba hocam. Elimde sana önerebileceğim 2 adet var. 1 tane de bonus olsun.
1. kasa

Monitörün için 1-2K daha bulup güzel bir sistem yapabilirsin.

2. kasa

Burada da biraz bütçeni aşman gerekecek. Ama 4070'li bir bilgisayar seni birkaç yıl daha ileriye götürür bunu unutma.

Bonus

Burada 7800XT var. Bu ekran kartı güç tüketimi hariç bu fiyat segmentindeki tüm ekran kartlarını 2ye katlıyor. Bu ilandaki tek sıkıntı DDR4 kullanmaları. Eğer sorun olmaz diyorsan böyle bir ekran kartlı sistem alıp üstüne güzel bir monitör alıp uzun süre keyfini çıkarırsın.

DDR4 kullanmışlar bu sistemde. Zaten bütçenin altına düşmüş durumdasın. Eğer bu kadar ucuz bir şeyler düşünüyorum diyorsan sana şunu öneriyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…