Bütçe
35.000
Şu sistemleri özelleştirirseniz daha uyguna geliyor.

Eki Görüntüle 118797

Eki Görüntüle 118794

Bence 7500F için düz soğutma alırken yeterli. Tüm hazır sistem satan sitelerde, en pahalı ekleme genelde hava ve sıvı soğutucu oluyor. Bu yetersiz kalıyorsa sistemden bağımsız sonradan almanızı öneririm.

Bunun da kasası güzel duruyor. Bence bu da alınabilir. Ayrıca belirteyim Palit ve Inno3D kaliteli firmalardır. Açıkcası 4060 için MSI, Asus vb. ekstra 1-3 bin ₺ civarı para vermezdim. Dediğim gibi sonradan 50K veya 60K geçersiniz.

Eki Görüntüle 118796

Eki Görüntüle 118795

Detaylı da bakmadım. Belki 4060 Ti 16 GB bellekli bir kartlı sistem de alınabilir. Veya Intel ekran kartlı. Gerçi yukarıdaki anakart, kasa vb. alıp ileride 5070 ve işlemci takviyesi de yapılabilir. Bu arada 7500F ve 7600 arasında çok fark yok. Başlangıç olarak kesinlikle 7500F tercih edin.

Bu tarz siteleri genelde bellek, SSD veya Biostar gibi anakartlardan dolayı kullanıcılar görmezden gelebiliyor. Fiyat olarak genelde buradaki sistemleri yükseltince, Gaminggen veya İtopya'dan daha uyguna denk gelebiliyor. İncehesap ve Tebilon yine AMD ekran kartları ile iyi sistemler yapıyorlar.
Hocam soğutu ekleyince daha pahalı oluyor sanki.

Anakartın daha kaliteli ve iki tane Gen4 SSD yuvası olacak. Aldığın Samsung SSD iyi olacak. Bellekler de kötü değil. Ekran kartı konusunda da kafanda şüphen olmasın. Hatta Levent abinin incelemesini bırakayım. Belki ikinci attığım sistemin kasasından pek emin değilim.

Soğutucuyu da indirim vb. ile bir ay sonra alırsın. Veya sistemi peşin alacaksan, soğutucuyu da ayrıca taksitle alabilirsin. Konu açarsan uygun bir hava soğutma önerirler.

Bu arada Hyper 7A KuveytTürk özel 6 ay taksiti var mış. Banka nasıldır bilmiyorum, taksit uygun gelirse bazı bileşenleri de yükseltip alabilirsin.

Veya şu değişiklikleri yapıp Murat Gamsız sistemini alın. SSD yanlışım yoksa DRAM yok. İleride DRAM olan daha kaliteli bir SSD alıp, o SSD işletim sistemi için kullanın. Gerçi DRAM tercihi yoksa 520 ₺ farkla Lexar'da SSD'de alınabilir.

2025-01-26_19-10.webp

2025-01-26_19-09.webp

2025-01-26_19-08.webp

@Samettt Halen almadıysan videodaki sistem de alınabilir.

Son düzenleme: