İşlemci, RAM, Anakart gibi parçalar da senin bilgisayarının performansı için çok önemli parçalar. Tabii ki oyunlarda %80'lik kısım ekran kartına düşüyor diyebilirim. Ama işlemcinin desteğini ve uyumluluğu da bir o kadar önemli. Ufak tefek değişiklikler performansında büyük farklar yaratabiliyor.
İşlemci, RAM, Anakart gibi parçalar da senin bilgisayarının performansı için çok önemli parçalar. Tabii ki oyunlarda %80'lik kısım ekran kartına düşüyor diyebilirim. Ama işlemcinin desteğini ve uyumluluğu da bir o kadar önemli. Ufak tefek değişiklikler performansında büyük farklar yaratabiliyor.
Anladım. Hocam peki en az 32gb ram ve 1tb ssd + rtx 4060 ti sistem atabilirmisiniz. 35k ya.
Benim için ram ve ssd baya önemlide işlemci ise intel mi ryzen mi daha iyi bilmiyorum.
Anladım. Hocam peki en az 32gb ram ve 1tb ssd + rtx 4060 ti sistem atabilirmisiniz. 35k ya.
Benim için ram ve ssd baya önemlide işlemci ise intel mi ryzen mi daha iyi bilmiyorum.
Anladım. Hocam peki en az 32 GB RAM ve 1TB SSD + RTX 4060 Ti sistem atabilir misiniz? 35k ya.
Benim için RAM ve SSD bayağı önemlide işlemci ise Intel mi Ryzen mi daha iyi bilmiyorum.
Sizin o attığınız 1. kasa güzel ama RAM ve SSD ile bütçemi aşıyor.
Hocam 32 GB RAM ve 1TB SSD olan hazır sistemler bulunmuyor. Standart 16 GB RAM ve 500GB M.2 SSD olur. O hazır sistemi elinizle düzenleyip fiyatı değiştirebiliyorsunuz. O attığım linklerden beğendiğiniz varsa eksik gelen bir kısım görürseniz o parçayı sitede değiştirin fiyat karşınıza çıkar. Ayrıca sanırım bilmiyorsunuz o yüzden bunu da söyleme gereği duydum. SSD ve M.2 SSD çok farklı şeyler bilginiz olsun. M.2 SSD son teknoloji SSD. Çok daha hızlı o yüzden M.2 SSD almanızı öneriyorum kesinlikle.
hocam 32 GB RAM ve 1TB SSD olan hazır sistemler bulunmuyor. Standart 16 GB RAM ve 500GB M.2 SSD olur. O hazır sistemi elinizle düzenleyip fiyatı değiştirebiliyorsunuz. O attığım linklerden beğendiğiniz varsa eksik gelen bir kısım görürseniz o parçayı sitede değiştirin fiyat karşınıza çıkar. Ayrıca sanırım bilmiyorsunuz o yüzden bunu da söyleme gereği duydum. SSD ve M.2 SSD çok farklı şeyler bilginiz olsun. M.2 SSD son teknoloji SSD. Çok daha hızlı o yüzden M.2 SSD almanızı öneriyorum kesinlikle.
Hocam birde masaüstü bilgisayarlarda kablosuz bağlantı olmuyormuş. Bunu yeni öğrendim. Bu ana kartta bu özellik yok sanırım. Peki harici bir aksesuarla kablosuz şekilde bağlayanilirmiyim?
Hyper 7A , Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, NVIDIA RTX ekran kartı seçeneği ile Hyper 7A hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com
Bence 7500F için düz soğutma alırken yeterli. Tüm hazır sistem satan sitelerde, en pahalı ekleme genelde hava ve sıvı soğutucu oluyor. Bu yetersiz kalıyorsa sistemden bağımsız sonradan almanızı öneririm.
Bunun da kasası güzel duruyor. Bence bu da alınabilir. Ayrıca belirteyim Palit ve Inno3D kaliteli firmalardır. Açıkcası 4060 için MSI, Asus vb. ekstra 1-3 bin ₺ civarı para vermezdim. Dediğim gibi sonradan 50K veya 60K geçersiniz.
DARK 5A-RTX 4060, Yeni nesil AMD işlemci,DDR5 anakart modelleri ile DDR5 seçenekli ramler ve Nvidia GeForce RTX serisi ekran kartlarıylaDARK 5A-RTX 4060, Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
Detaylı da bakmadım. Belki 4060 Ti 16 GB bellekli bir kartlı sistem de alınabilir. Veya Intel ekran kartlı. Gerçi yukarıdaki anakart, kasa vb. alıp ileride 5070 ve işlemci takviyesi de yapılabilir. Bu arada 7500F ve 7600 arasında çok fark yok. Başlangıç olarak kesinlikle 7500F tercih edin.
Bu tarz siteleri genelde bellek, SSD veya Biostar gibi anakartlardan dolayı kullanıcılar görmezden gelebiliyor. Fiyat olarak genelde buradaki sistemleri yükseltince, Gaminggen veya İtopya'dan daha uyguna denk gelebiliyor. İncehesap ve Tebilon yine AMD ekran kartları ile iyi sistemler yapıyorlar.